Sadakatsiz 28. Bölüm izle

Sadakatsiz 28. Bölüm izle
Kaçırılan Derin ve Asya kurtulacak mı? Vurulan Asya ölümü beklerken aldığı haberle Gönül, yıkılıyor. iz süren Volkan, eşini bulabilecek mi?

Çekirdek aile ilişkilerini sorgulayan Trakya dizisi Sadakatsiz, Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başarılı bir doktorun aldatılmasıyla sınandığı Sadakatsiz 28. Yeni bölüme “bunu düşman bile yapmaz artık başkasına” sözleri damga vuruyor. Boğuşma sırasında vurulan Asya ölecek mi? Derin ile kaçırılan Asya’dan sonra sıra kimlere gelecek? Gönül’ün aldığı haberle dünyasının karardığı Sadakatsiz 28. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Sadakatsiz 28. Bölüm izle

Medyapım ve Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisi Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından kaleme alıyor. Modern aile sıkıntılarını derinden işleyen Sadakatsiz dizisinde başrolleri Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor.  Trakya’da çekilen dizide ayrıca Emir Taro Tekin, Burak Sergen, Hikmet Körmükçü, Nazlı Balum, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Selin Aydınoğlu, Olcay Yusufoğlu, Oktay Ok, Gözde Seda Altuner, Özge Özer, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç ve Alp Akar gibi isimler de görev yapıyor.

Asya Kurtulabilecek mi?

Derin'den sonra Asya da kaçırılmış ve boğuşma sırasında Asya vurulmuştur. Gönül’ün aldığı haberle derinden sarsıldığı Sadakatsiz 58. Yeni bölümde Derin'in gerçekleri sakladığı ve onu Asya'nın kaçırdığını ima etmesi emniyeti harekete geçiriyor. Yoksa bütün yaşananlar büyük bir planın parçası mı? Cevabı 5 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de.

Beni Asya öldürecek

Kaçırıldığı yerde Derin çaresizlik içinde debelenirken Asya'nın gücü git gide azalmaktadır. Yaşananlar genç doktoru geçmişe götürse de bir karara varır. Asya’nın alacağı karar, herkes için en doğru olan olabilir mi? Derin'i bulmak için iz süren Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin'in saplandığı açmaz, tüm ailesini parçalarken yaşanan şok bir gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst eder. Emniyette sorgulamasında Derin'in ifadeleri kafa karıştırıyor. Derin’in söylediği “Amaçlarını beni kaçırmak değil, öldürmekti. Hayır, Asya rehin falan değildi. Elini bile bağlamadılar onun. Beni cezalandırılacak ve öldürecek kişi Asya.” Demesi gerçek mi yoksa hedef saptırmak mı? Tüm soru ve cevaplarıyla Sadakatsiz 28. Bölüm 5 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

05-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar