Sadakatsiz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Dizinin Konusu Ne?

Sadakatsiz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Dizinin Konusu Ne?
Kanal D ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan ve Medyapım tarafından hazırlıkları süren iddialı dizi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosunda kimler var? İşte haberin detayları!

Türk dizi seyircisi yakında yep yeni ve değişik bir diziyle daha tanışacak. Dünyaca ünlü dizi Doktor Foster uyarlaması olacak Sadakatsiz adını taşıyan diziyi Medyapım hazırlarken yayıncı kanal da Kanal D oldu. Cast aşamasında olan ve Ekim ayı gibi seyirciyle buluşması beklenen dizi şimdiden bilenleri heyecanlandırdı. Zira Doktor Foster adı dünyanın birçok ülkesinde uyarlanan bir dizi olarak biliniyor ve dizi yüz milyonlarca seyirciye ulaşarak büyük bir başarıya imza atmış durumda. Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi bu haliyle Kanal D için de en iddialı projelerden biri olarak ön plana çıktı ve kanal tarafından da heyecanla beklenmeye başlandı. Başrolünde genç ve güzel oyuncu Cansu Dere ile son yıllarda yıldızı parlayan ve son olarak Zemheri adlı dizide yer alan başarılı oyuncu Caner Cindoruk var. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilturt’un oturacağı açıklanırken diziyi Kemal Hamamcıoğlu kaleme alacak. İşte dizide yer alacak oyuncuların listesi ve dizinin ilginç ve çarpıcı hikayesi!

Sadakatsiz Dizisi Başlıyor!

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan ve dünyanın en çok seyredilenler listesinde yer alan dizi Doktor Foster uyarlaması olacak Sadakatsiz için hazırlıklar yapımcı Medyapım tarafından tamamlanmak üzere. Diziye şu ana kadar birbirinden ünlü ve başarılı pek çok oyuncu dahil oldu. Bunlar; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Özge Özder, Eren Vurdem, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berrin Keklikliler, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altunner, Nazlı Bulum gibi isimler oldu. Özellikle Cansu Dere ve Caner Cindoruk ismi seyircide heyecan yaratırken Özge Özder ve Burak sergen isimleri de dizi seyirciler açısından oldukça heyecanla karşılandı. Dizinin cast çalışması henüz bitmezken dizide hangi oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği ise şimdilik bilinmiyor.

Sadakatsiz Dizisi Konusu?

Medyapım tarafından bu sezon için Kanal D’ye Doktor Foster Dizisinden uyarlanacak olan sadakatsiz kadın erkek ilişkilerini ve evliliği sorgulayan bir konuyla ekrana geliyor. Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

14-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar