Sadakatsiz dizisinin final tarihi belli oldu

Sadakatsiz dizisinin final tarihi belli oldu
Sezon dizilerinden final haberleri gelmeye devam ediyor. Cansu Dere'nin başrolde olduğu Sadakatsiz dizisinin final tarihi belli oldu. Sadakatsiz ne zaman final yapacak?

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Sadakatsiz başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde olduğu Sadakatsiz dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ise merak ediliyor. Sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz'in sosyal medya hesapları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kanal D'de yayınlanan uyarlama dizi Sadakatsiz'in ne zaman final yapacağı bilgisini ise dizinin oyuncularından Özge Özder vermiş oldu.

Sadakatsiz ne zaman final yapacak?

Medyapım tarafından Kanal D için çekilen Sadakatsiz dizisini final tarihi belli oldu. BBC Studios'un Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz ilk bölümleriyle ses getirmişti. Sezonda birçok dizi final kararı alırken Sadakatsiz başarılı ilerleyişine devam ediyor. Yoğun bir sezonun ardından sezon finali yapacak Sadakatsiz'in ne zaman final yapacağı ise merak ediliyordu. Sadaktsiz'de Doktor Derya Samanlı karakterini canlandıran Özge Özder Tv100'e verdiği röportajda Sadakatsiz'in tahmini sezon finali tarihini de duyurdu. Özge Özder, "Benim bildiğim kadarıyla biz Haziran'da da ekranda olacağız. Pardon Haziran'a kadar ekranda olacağız. 5 Bölümümüz daha var" ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz sezon finali için geri sayım başladı

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Özge Özder, Yelis Kuvancı ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisi Mayıs ayında da seyirciyle buluşacak. Oyuncu Özge Özder'in 5 bölümümüz daha var ifadesine göre Sadakatsiz dizisi 34. Bölümde final yapacak. Sadakatsiz 29. Bölüm bu hafta (12 Mayıs Çarşamba) ekranda olacak. Bu durumda Sadakatsiz'in final tarihi Haziran ayının ilk ya da ikinci haftasına denk geldiği söylenebilir.

Birçok sezon dizisi ekrana veda etmeye hazırlanırken diğer yandan yaz dizileri için de çekimlere başlandı. Sadakatsiz dizisi hayranlarının beklediği final haberi ise Özge Özder'den geldi. Sadakatsiz sezon finalini geç yapan dizilerden biri olacak. Sadakatsiz dizisinde kocasının kendisini aldattığını öğrenen bir kadının intikamı ve mücadelesi anlatılıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla Sadakatsiz sezonun iddialı dizilerinden biri oldu.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar