Sadi Celil Cengiz Yeniden Leyla ile Mecnun Dizisine Döndü

Sadi Celil Cengiz Yeniden Leyla ile Mecnun Dizisine Döndü
Yeni bölümleri Exxen’de yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun’da Telat Abi karakterini canlandıran Sadi Celil Cengiz yeniden kadroya katıldı.

Şu sıralar çekimleri tüm hızıyla devam eden ve yakında internet yayın platformu Exxen’de seyirciyle buluşacak olan efsane dizilerden Leyla ile Mecnun’un yeni bölümleri seyirci tarafından merakla bekleniyor. Eski kadroyu yeniden bir araya getiren ve yine eskisi gibi aynı tatta olması beklenen dizinin çekimleri keyifli bir ortamda sürerken dizinin ikinci sezonunda rol alan ve Telat abi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Sadi Celil Cengiz’de yeniden bu efsane kadroya katılarak dizinin yeni bölümlerinde seyirciyle buluşacak. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi için uzun bir çabanın ardından eski kadro yeniden oluşturulmuş ve bunun içinde bazı oyuncularla özellikle birçok kez görüşmeler yapılmıştı. Bir zamanlar TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi özel bir kitlenin hala aklında ve bir fenomene dönmüş durumda.

Telat Abi Leyla ile Mecnun’a Döndü

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun eski kadroyu bir araya getirerek yeniden çekilmeye başlandı. İnternet yayın platformu Exxen’de yayınlanacak olan dizide Ali Atay, Serkan keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Işın gibi pek çok oyuncu yer alıyor. Eski kadroyu yeniden bir araya getirmek için büyük mücadele veren yapım ekibi dizinin 2. sezonunda Telat abi karakterine hayat veren Sadi Celil Cengiz ile de yeniden anlaştı ve Telat Abi Leyla ile Mecnun’a döndü. Seyircnin çok sevdiği karakterlerden olan Telat Abi’nin de katılımıyla Leyla ile Mecnun tam kadro bir araya gelmiş oldu.

Sadi Celil Cengiz Kimdir?

Şu sıralar eski projesi Leyla ile Mecnun’a tekrar dönen başarılı oyuncu Sadi Celil Cengiz 1 Şubat 1983 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır; Benim Tatlı Yalanım, Hababam Sınıfı Yeniden, Eyvah Karım, Döndüm Ben, Ben de Kal, Aşk Bu mu, İlk Öpücük, Poyraz Karayel, Organik Aşk, Kaçma Birader, Nadide Hayat, Kardeş Payı, Biz Bir Dolaşalım, İşler Güçler, Muhteşem Yüzyıl.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar