Şahan Gökbakar 5 Ayda 28 Kilo Verdi!

Şahan Gökbakar 5 Ayda 28 Kilo Verdi!
Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar beş ayda tam 28 kilo verdi. Oyuncu hangi diyetle zayıfladı? Kilo veren Şahan Gökbakar askere gidecek mi? Detaylar haberimizde!

Günümüzün en büyük hastalıklarından biri obezte. Bu hastalıkla en küçüğünden en büyüğüne, ünlüsünden ünsüzüne kadar herkes mücadele ediyor. Öyle ki bu sadece bizim ülkemizle ilgili de değil, bütün dünya bu hastalığın pençesinde. İnsanlar bu hastalığı yenmek için her türlü yola başvuruyor. Kimi ameliyat olurken kimi türlü türlü diyetler uyguluyor. Kilolarıyla başı derten bir türlü kurtulmayan ünlülerden biri de Şahan Gökbakar. Ünlü oyuncu daha önce ketojenik diyet uyguladığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şahan Gökbakar beş ayda 28 kilo verdiğini büyük bir heyecanla takipçilerine duyurmuştu.

Şahan Gökbakar Zayıflıyor!

Oyuncu Şahan Gökbakar, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekti. Geçen kasım ayından itibaren ketojenik diyet uyguladığını söyleyen Şahan Gökbakar, nasıl zayıfladığını takipçileriyle paylaşmıştı. Şahan Gökbakar üç yıl üst üste kilo veremedi, şişman karakterleri canlandırdığı filmlerle gişe rekorları kırmaya devam etti. Ve geçen hafta sosyal medyadan yaptığı paylaşımda beş ayda 28 kilo verdiğini açıklamıştı. Şahan Gökbakar’ın kilo vermesinden sonra akıllara şu soru geldi: Şahan Gökbakar askere gidecek mi? Askere almada kilo ne kadar?

Şahan Gökbakar Askere Gidecek mi?

"Recep İvedik” serisi için 135 kiloya kadar çıkan ve filmin devamlılığı uğruna dört yıldır bu kiloyu korumaya çalışan Şahan Gökbakar’ın, Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nden 1.84 boyu ve 135 kilo ağırlığı nedeniyle 'askerliğe elverişsiz' olduğu yönünde rapor verildiği ortaya çıkmıştı. Askerlik kilo muafiyeti şartnamesine göre boy kilo oranı sınır değerlerin üzerinde ya da altında olan kişilerin askerliği tecil ediliyor ve sonraki sene yeniden muayene olması gerekiyordu. Üç yıl üst üste sınır değerlerin üstünde ya da altında olan kişiler askerlikten muaf tutuluyordu. Şahan Gökbakar üç yıl üst üste kilo veremedi. Bu sürede şişman karakterleri canlandırdığı filmlerle gişe rekorları kırmaya devam etti. Ve geçen hafta sosyal medyadan yaptığı paylaşımda beş ayda 28 kilo verdiğini gururla açıkladı. Uyguladığı ketojenik diyeti anlattı. "Fazla kasmadan devam edip biraz daha vereceğim. Azim, kararlılık ve irade dilerim tüm kilo vermek isteyenlere" diye yazdı. Bu paylaşımdan sonra sosyal medyada 'Şahan artık askere gidebilir' yorumları yapıldı. Ancak Şahan Gökbakar üst üste üç yıl kuralı gereğince askerlikten muaf olduğu için askere gitmeyecek.

 

29-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar