Şahan Gökbakar Duygulandırdı!

Şahan Gökbakar Duygulandırdı!
Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar’dan Ramazan Bayramı’nda duygulandıran paylaşım. Gökbakar yaptığı paylaşım ve ince düşüncesiyle gönüllerde taht kurdu. İşte detaylar!

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’dan Ramazan Bayramı’nda duygusal bir paylaşım ve örmek olacak bir davranış geldi. Ünlü komedyenin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajı ve örnek davranışını görenler Şahan Gökbakar’ı tebrik ederken bu hassas davranışından dolayı oyuncuyu kutladılar. Ünlü komedyenin küçük kızı için aldığı ancak ona olmayan ayakkabıları geri iade etmektense ya da değiştirmektense ihtiyacı olanlara kızı adına hediye edeceğini açıklaması bir anda sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu ve komedyenin bu davranışını sevenleri ve sevmeyenleri takdirle karşıladı ve Şahan Gökbakar’ın bu davranışından dolayı onu tebrik etti. Ayrıca bu paylaşım ve davranışın birçok ünlüye de örnek olması temennisinde bulunuldu. İşte detaylar!

Şahan Gökbakar Herkesi Duygulandırdı!

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar özellikle sosyal medyayı etkili şekilde kullanan isimlerden biri. Gökbakar, eşi ve küçük kızıyla yaptığı paylaşımlar kadar son dönemde özellikle pandemi günlerinde evinde yaptı ekmeklerle de sosyal medyada yer aldı. Ancak oyuncunun son davranışı herkesin gözlerini yaşartırken pek çok sosyal medya kullanıcısı ve oyuncunun takipçisi “Şahan Gökbakar’a helal olsun” demekten kendini alamadı. Gökbakar; geçtiğimiz günlerde küçük kızı Ela için aldığı dört adet terlin kızına küçük gelmesi üzerine terlikleri iade etmedi ve yenisiyle de değiştirmedi. Bunun yerine dört adet terliği ihtiyacı olan çocuklara hediye etmek istedi. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “Değerli dostlar, Ela’ya terlik almıştım fakat maalesef küçük geldi. Bunları iade etmek yerine ihtiyacı olan 4 minik arkadaşına hediye etmek istedi Ela. Bende buraya koydum. 22-23 numara bunlar yani 6C diye geçiyor. Ayağı bu numara olan 4 minik kız çocuğuna Eloş’an karınca kararınca… İsteyenler olursa aşağıya yazsın, bir şekilde ulaştırırız” ifadelerini kullandı. Gökbakar’ın bu paylaşım takipçileri tarafından tebessümle karşılanırken gelen yorumlarda Gökbakar’a teşekkür edildi. Birçok kullanıcı Gökbakar için “Güzel davranış…”, “Ne tatlı bir düşünce” gibi yorumlarda bulundu.

Ekmeği Sonunda Kesti!

Öbür taraftan ünlü komedyen pandemi günlerinde evinde yaptığı ekmekleri sosyal medya hesabından paylaşan ve bu konuda her geçen gün kendisini geliştiren oyuncu takipçilerinden gelen yoğun istek üzerine bu sefer kendi pişirdiği ekmekleri kesti ve bu şekilde takipçilerinin isteğini de yerine getirmiş oldu.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar