Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor?

Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor?
Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Hayatım Şahane'nin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor.Dramatik hikayesi ile dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Şahane Hayatım dizisi hangi kanalda ekrana geliyor? Şahane Hayatım dizi oyuncuları kim? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? İlk bölümün konusu nasıl gerçekleşti? Dizinin yapımı kime ait? Şahane Hayatım dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar….

Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor?

İlk bölümü ile dikkatleri üstüne çeken Şahane Hayatım dizisinin nerede çekilfiği merak edilmeye ve sosyal medyada da araştırılmaya başlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Şahane Hayatım dizisi İstanbul’un güzide semtleri olan Beykoz, Galata ve Beşiktaş’ta çekiliyor. Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. İlginç ve dramatik hikayesi ile dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Şahane Hayatım dizi oyuncuları ve karakterleri

Fox TV’nin yeni başlayan iddialı dizisi Şahane Hayatım’ın oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor;”Hilal Altınbilek - Şebnem Gümüşçü, Onur Tuna - Mesut Öztürkmen, Yiğit Özşener - Onur Gümüşçü, Serkan Keskin - Niyazi Adalı, Nesrin Cavadzade - Melisa Özsoy, Sumru Yavrucuk - Aysel Gümüşçü, Gökçe Eyüboğlu - Didem Özcan, Zeynep Yüce - Genç Şebnem, Timur Acar - Selo, Elif Kurtaran - Çocuk Şebnem, İncinur Daşdemir - Şebnem'in annesi, Seda Akman - Arzu, Taner Rumeli - Fatih Hoca.”

Dizinin konusu

Heyecan, entrika, aşk, gerilim dolu olan Şahane Hayatım dizisinde hayata büyük haksızlıklarla başlamış, bu eksikliklerini gidermek için gecesini gündüzüne katmış, bu yolda gereken ne varsa fazlasıyla yapmış, şu anda ise şahane bir hayat sürerken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in ilginç hikayesini konu ediniyor. Derin uçurumların ve ayrıcalıklıların dünyasında başarıya ulaşmış, matematik şampiyonu ve burslu bir genç kız. Etrafındaki tüm ilgisizliklere, dışlanmışlıklara, hoyratlığa, sevgisizliğe karşın hayallerini dimdik ayakta tutmaya çalışan iradeli bir genç kadın. Hayatın bütün hücrelerine işlemiş adaletsizlik ise onu çok büyük bir seçim yapmaya ve haydut olmaya zorluyor. Genç Şebnem rüzgara ve akıntıya karşı durmayı bırakıp sonunda kendini akıntıya bırakmaya karar veriyor. Çünkü bazen bir kızın bir şeyler yapması gereklidir.Gümüşçülrerin gelini, cemiyet hayatının kraliçelerinden Şebnem tarzı, tavrı ve güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Ama hayatındaki sürprizler daha yeni başlayacaktır esasında…

09-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler