Şahane Hayatım dizisine flaş isim dahil oldu

Şahane Hayatım dizisine flaş isim dahil oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Gürhan Altundaşar katıldı.

Bu sezon pek çok yeni diziyi ilk kez seyirciyle buluşturan televizyon kanalları arasında ilk sırada yer alan Fox Tv pek çok yeni dizinin hazırlığını yapım şirketleri aracılığı ile sürdürüyor. Yeni sezon iddialı giren kanalın yakında ekrana getireceği dizilerden biri olan ve çok kısa bir zaman içinde sete çıkması planlanan Şahane Hayatım dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Oldukça görkemli bir oyuncu kadrosu kurma peşinde olan Ay Yapım dizinin kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Başrolünde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna’nın yer aldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Meriç Acemi tarafından kalem alınan Şahane Hayatım bir dram dizisi olarak ekrana gelecek ve kadın unsurunu ön plana taşıyacak.

Gürhan Altundaşar Şahane Hayatım dizisinde

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk kez seyirciyle buluşacak Şahane Hayatım dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı ve ünlü isimler yer alırken dizinin kadrosuna yine ünlü ve başarılı bir isim daha katıldı. Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi yapımların yanı sıra dizi ve filmlerde de rol alan başarılı oyuncu Gürhan Altundaşar Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dizide ana karakter Mesut’un (Onur Tuna) emniyetteki mesai arkadaşı Yılmaz’a hayat verecek oyuncunun hikayedeki yeri seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Bugün afiş çekimleri yapılan dizinin çok yakında sete çıkması planlanıyor.

Şahane Hayatım oyuncuları kimler

Ay Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Şahane Hayatım dizisinin hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncuları arasında, Onur Tuna (Mesut), Hilal Altınbilek, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Gökçe Eyüboğlu, Nesrin Cavadzade, Erman Cihan, Sumru Yavrucuk ve Gürhan Altundaşar yer alıyor. Kimlik değiştirip bam başka bir hayata adım atan Şebnem’in hikayesini anlatan ve kadın konusunun öne çıktığı dizisinin çekimlerinin bu hafta içinde başlaması planlanıyor. Dizi ekim ayı ortalarında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Seyircinin de merakla beklediği dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek.

20-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar