Şahmaran’ın oyuncusu Ateş Kuşları’nda

Şahmaran’ın oyuncusu Ateş Kuşları’nda
Son olarak Netflix’te yayınlanmaya başlayan Şahmaran dizisinde rol alan güzel oyuncu Elif Nur Kerkük Ateş Kuşları dizisinin kadrosuna katıldı.

Geçtiğimiz günlerde internet yayın platformu Netflix’te yayınlanmaya başlayan ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynadığı Şahmaran dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Elif Nur Kerkük yeni projesiyle el sıkıştı. Son dönemlerde peş peşe yapımlarda rol alan güzel oyuncu Elif Nur Kerkük Şahmaran’da başarılı bir performans ortaya koymuş ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Güzel oyuncu şimdilerde Cuma akşamları Atv’de ekrana gelen ve bu sezon başlayan dizilerden olan Ateş Kuşları’nın kadrosuna katıldı. Dizinin hikayesine Sabit’in annesi Seher olarak dahil oluyor. Atv’nin bu sezon başlayan başarılı yapımlarından olan dram ve aile türündeki sosyal sorumluluk projesi olan ve sokak çocuklarının hikayesini anlatan Ateş Kuşları Cuma akşamları sevilen dizilerden biri konumunda.

Elif Nur Kerkük Ateş Kuşları’nın kadrosuna katıldı

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları bu sezon başlayan başarılı dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Cuma akşamları ekrana gelen ve Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayşe Ferda Eryılmaz ve Mehir Erdem tarafından senaryosu yazılan dizinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Elif Nur Kerkük Seher karakteri olarak dahil oldu. Dizide yer alan Sabit karakterinin annesi olarak diziye dahil olan oyuncunun dizinin hikayesine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz ve Erdem Şanlı’nın rol aldığı Ateş Kuşları her Cuma akşamı yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv ekranlarında yer alıyor.

Elif Nur Kerkük Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Elif Nur Kerkük 1 Şubat 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ünversite eğitimini tamamlamış ancal mesleğini yapmayarak oyunculuğa yönelmiş ve bu konuda eğitimler almış ardından da setlerde roller üstlenmeye başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında, Şahmaran, Hakikat Şeyh Bedrettin, Menajerimi Ara, Babamın Ceketi, Çarşı Pazar, Bir Yusuf Masalı, Çıplak gerçek, İstanbul’un Altınları, Gece Gündüz, Asi ve Yol Arkadaşım yer almaktadır.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar