Enes Demirkapı setlere dönüyor

Enes Demirkapı setlere dönüyor
Züneyde Analar Oğullar filminde Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğini canlandıran genç oyuncu Enes Demirkapı Güzel Günler dizisinin kadrosuna katıldı.

Son zamanlarda dikkat çeken oyuncuların başında gelen genç yeteneklerden Enes Demirkapı son olarak rol aldığı Zübeyde Analar Oğullar filminin ardından yeni projesine evet dedi ve sevenlerinin karşısına çıkmak için sete çıktı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yıldönümüne özel olarak hazırlanan ve 29 Ekim 2023 yılında vizyona girecek Zübeyde Analar Oğullar filminin güçlü kadrosunda kendisine çok önemli bir karakterle yer bulan oyuncu filmde Mustafa Kemal Atatürk’’ün gençliğini canlandırdı. Filmin çekimlerinin ardından TMC Fim tarafından kendisine getirilen teklife evet diye Enes Demirkapı yeni dizisi için senaryo okumalarına başladı ve ardından da sete çıktı. Zübeyde Analar Oğullar filminde başarılı bir performans ortaya koyduğu öğrenilen genç oyuncunun Show Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Güzel Günler dizisi ile yeniden ekranlara dönecek olması sevenlerini oldukça mutlu etti.

Enes Demirkapı Güzel Günler Dizisinde

Son olarak Zübeyde Analar Oğullar adlı filmde rol alan ve bu filmde Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğini canlandıran genç yetenek Enes Demirkapı televizyon ekranlarına dönüyor. Show Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve bu sezon ortasında başlayan komedi ve aile türündeki dizi Güzel Günler’in kadrosuna dahil olan genç oyuncunun dizide Cemre karakteriyle bir garsona hayat vereceği ve dizinin ana karakterlerinden Atakan’ın hayatında çok ciddi etkilerinin olacağı öğrenildi. TMC Film tarafından hazırlanan ve Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Selin Tunç’un kaleme aldığı Güzel Günler Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Dizinin hikayesine dahil olan Enes Demirkapı’nın önümüzdeki bölümlerden itibaren ekranda olacağı öğrenildi.

Enes Demirkapı Kimdir?

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından olan Enes Demirkapı1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta eğitimini tamamlayan genç oyuncu halen eğitim hayatına devam etmektedir. Küçük yaşlardan itibaren setlerde roller alan Enes Demirkapı ilk olarak video kliplerde ve reklamlarda yer almıştır. Tarkan’ın klibinde de rol alan Enes Demirkapı Gülperi dizisinde oynadığı rolle dikkatleri çekmiştir. Genç oyuncu Gülperi’nin ardında, Masumlar Apartmanı ve Kardeşlerim adlı dizilerde ve Zübeyde Analar Oğullar filminde rol almıştır.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar