Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası FOX'ta ne zaman başlıyor?

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası FOX'ta ne zaman başlıyor?
Ramazan programları yarın ilk bölümleriyle yayınlanıyor. Bunlardan biri olan deneyimli mutfak uzmanı ve sunucu Sahrap Soysal zengin içerikli yeni programına Fox Tv’de başlıyor.

Mübarek ramazan ayının gelmesiyle birlikte televizyonlarda yeni programlar yayına başladı. Bunlardan biri olan Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası ramazan boyunca Fox Tv’nin mutfak yayını olacak. Hayranları sevilen sunucu Sahrap Soysal’ın sunacağı mutfak programını merak ediyor. Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası ne zaman başlıyor? Programın içeriğineler? Ünlü sunucu Sahrap Soysal kimdir? Şimdi ayrıntılar

Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası FOX'ta ne zaman başlıyor?

Her ramazan gelenek haline gelen Ramazan programları yarın ilk bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak. Bunlardan biri olan deneyimli mutfak uzmanı ve sunucu Sahrap Soysal zengin içerikli yeni programına Fox Tv’de başlıyor. Ramazan’ın ilk günü olan 23 Mart Perşembe günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya çalışan deneyimli sunucu ramazanın bereketini ve maneviyatını Türkiye’ye aktaracak. Ramazan ayı boyunca birbirinden lezzetli tarifler paylaşacak olan Sahrap Soysal, birbirinden ünlü konaklarıyla da yemek menüsü önerilerinde bulunacak. Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası perşembeden itibaren hafta içi her gün 12.45’te FOX'ta.

Sahrap Soysal Kimdir?

10 Kasım 1959'da Gümüşhane'de doğan Sahrap Soysal, ODTÜ'den mezun oldu. Sadece yemek alanında değil birçok sektörde çalıştı. Yemek işinde karar kılan Sahrap Soysal, 2000-2003 yılları arasında özel bir televizyon kanalında yemek programını sunarak sunuucluk kariyerine başladı. 2003'te çıkardığı Bir Yemek Masalı kitabı ile İsveç'te Gourmand Best Local Cookbook in The World ödülünü kazanan mutfak uzmanı Soysal, birçok gazete ve dergilere yemek kültürü üzerine ekler hazırladı, yemek kültür makaleleri yazdı. Çok sayıda yemek kitabı bulunan yazar ve sunucu Sahrap Soysal, Derviş Sofraları adlı yemek kitabıyla 2008 Frankfurt Kitap Fuarı’nda Best Historical Cuisine ödülünü kazandı. Nuri Soysal'la evli olan Sahrap Soysal’ın Mehmet Soysal, Ömer Soysal ve Hasan Soysal adlarında üç çocuğu vardır.

Sahrap Soysal'ın Kitapları:

Sahrap'ın Mutfağı

Sahrap Soysal'dan Serinleten İçecekler

Sahrap Soysal ile Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

Sahrap Soysal'dan Dünya Mutfağından Seçmeler

Sahrap Soysal'dan Ramazan Sofrası

Sahrap Soysal'dan Zeytinyağlılar

Sahrap Soysal'dan Kış Lezzetleri

Sahrap Soysal'dan Bahar Yemekleri

Sahrap Soysal'dan Yaz Yemekleri

Sahrap Soysal'dan Meze Sofraları

22-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar