Şakir Güler 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Şakir Güler 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde hangi karaktere hayat verecek?
Payitaht Abdülhamid dizisine bomba gibi bir isim dahil oldu. Kadroya dahil olan Şakir Güler dizide hangi karaktere hayat verecek?

TRT 1 ekranlarının büyük ilgi ve heyecanla takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisi kadrosuna öyle bir isim dahil etti ki, izleyenlerin ağızları açıkta kalacak. Şakir Güler 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde hangi karaktere hayat verecek? İzleyicilerin büyük merak konusu olan oyuncu Şakir Güler kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar..

ÜS Yapım imzası ile TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bülent İnal (Abdülhamid Han), Özlem Conker (Bidar Sultan), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Selen Öztürk (Seniha Sultan) ve Hakan Boyav (Mahmut Paşa) gibi başarılı isimleri bir araya getiren Payitaht Abdülhamid dizisine yeni bir isi daha katıldı. Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla tamamlamaya çalışan Payitaht Abdülhamid, yeni sezonu ile izleyicisinin karşısın çıkmak için gün sayıyor. Diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler diziye yeni katılan oyuncu Şakir Güler'in hangi karaktere hayat vereceğini merak etmeye başladı. Peki izleyicinin bu kadar merak içinde kaldığı Şakir Güler gerçekte kimdir? Şakir Güler 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

ŞAKİR GÜLER HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

 Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta yayınlanacak 90. bölümü ile yeni sezona merhaba diyecek. Yeni sezon ile birlikte  Bülent İnal (Abdülhamid Han), Özlem Conker (Bidar Sultan), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Selen Öztürk (Seniha Sultan) ve Hakan Boyav (Mahmut Paşa) gibi usta isimlerin rol aldığı kadroya bir yeni isim daha katıldı. Diziye dahil olan oyuncu Şakir Güler, dizide  David Grun karakterine hayat verecek. David Grun karakterine hayat verecek olan Şakir Güler, 6 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. evat Koçak Ticaret Meslek Lisesi (2006) ve Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünü başarı ile tamamlamıştır. Kadir Has Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü'nde hala eğitim hayatına devam etmektedir. Şakir Güler ilk oyunculuk deneyimini Huzurum Kalmadı adlı dizide yaşamıştır.  Daha sonrasında ise Alın Yazım, Cinayet, Sevda Kuşun Kanadında ve Tek Yürek gibi dizilerde de rol alan oyuncu şimdilerde de Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alacak. 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar