Şampiyon 18. Bölüm İzle!

Şampiyon 18. Bölüm İzle!
Şampiyon 18. Bölüm İzle; 26 Ocak Pazar akşamı 18. Bölümüyle ekrana gelen Şampiyon Dizisinin 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon 18. Bölüm İzle; Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı ve Erdal Özyağcılar’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Şampiyon Dizisi 26 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren özellikle genç kitlenin yoğun olarak takip ettiği BSK Yapım imzalı Şampiyon eski bir boksörün yeniden ringlere dönmesini ve hasta olan oğlu Güneş’i tedavi ettirebilmek için çabalamasını konu ediniyor. Kafkas lakaplı bu eski boksörün yeniden ringlere dönmesi ise birçok insanın işine gelmez ve bunun için ona düşman olurlar. Özellikle son haftalarda gerilimin iyice yükseldiği Şampiyon’un 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

TRT 1’in bu sezon başlayan ve 18.bölümü bu akşam yayınlanacak olan iddialı dizisi Şampiyon yine heyecanın bir an bile eksilmeyeceği bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Özellikle genç kitle tarafından heyecanla takip edilen Şampiyon’da Kafkas ile en büyük düşmanı Derviş arasında süren amansız mücadele bu akşam yayınlanacak bölümde tavan yapacaktır. Derviş Kafkas’ın oğlu Güneş’i kaçıracak ve bu durum Kafkas’ı delirtmeye yetecektir. Şampiyon Dizisi’nin gerilimi yüksek 18. Bölümü TRT 1’de bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor.

Şampiyon Dizisi 18. Bölüm Özeti!

Bsk yapım imzalı Şampiyon Dizisi’nin bu akşam yayınlanacak18. Bölümünde Kafkas’ın oğlu Güneş, derviş ve adamları tarafından kaçırılır. Bu olay bir anda herkesi şok eder. Kafkas oğlunu kurtarmak için Derviş ve adamlarının peşine düşer ancak ne yazık ki onlara yetişemez. Bunun üzerine Kafkas ve Zafer Güneş’i bulmak için Derviş’i aramaya başlarlar. Öbür taraftan olay polise de intikal eder ve Komiser Zafer ve ekibi de Güneş’i aramaya başlarlar. Derviş yakalanmamak için çareler ararken kurtuluş yolu olarak yurtdışına çıkmayı düşünür ve helikopterle yurtdışına kaçmak için planlar yapar. Öbür taraftan Suna Tansel’den Güneş’in yerini bulmasını ister. Tansel Güneş’i ve onu kaçıran derviş’in yerini bulmayı kabul eder ancak tek bir şartı vardır o da Suna’nın yeniden kendisine dönmesidir. Bu sırada Derviş’in kızı Elisa babasının yerini öğrenmek için Derviş’in adamı Rüzgar’ı arar. Derviş’in yerini öğrenen Elisa Fırat’la birlikte Güneş’i almaya giderler. Bu sırada poliste Derviş’in yerini tespit etmiştir.

Şampiyon Dizisi 18. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

26-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar