Şampiyon 20. Bölüm İzle!

Şampiyon 20. Bölüm İzle!
Şampiyon 20. Bölüm İzle; 9 Şubat Pazar akşamı 20. Bölümüyle ekrana gelen Şampiyon Dizisi’nin 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon 20. Bölüm İzle; BSK Yapım tarafından hazırlanan ve Ketche’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Şampiyon Dizisi’nin oyuncu kadrosunda Tolgahan sayışman, Emir Özyakışır, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erkan Avcı yer alıyor. Dizi 9 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren özellikle genç kitlenin ilgisini çeken ancak buna rağmen reytinglerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan şampiyon dizisi sık sık final yapacak iddialarıyla gündeme geliyor. Kanal ve yapım şirketi her ne kadar bu durumu devamlı yalanlasa da dizinin reytinglerinin düşüklüğü bu iddiaların gündemden düşmesini engelliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük umutlarla başlayan dizinin bu hali seyirciyi de endişelendiriyor. Dizinin yeni yayınlanacak 20. Bölümünde Kafkas lakaplı eski boksörün hayatının maçına çıkacak olması yapımcının diziyle ilgili en büyük kozu olarak görülüyor ve bu bölümden iyi bir reyting bekleniyor.

ŞAMPİYON SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 20. Bölümüyle ekrana gelen Şampiyon Dizisi seyircinin dikkatini çekebilmek için son kozlarından birini kullanıyor ve dizinin başkarakteri eski boksör Kafkas’ı hayatının maçıyla ringe sürüyor. Oğlunun hastalığını tedavi ettirebilmek ve onun velayetini alabilmek için çabalayan Kafkas’ın bu maçtan mutlak surette galip ayrılması gerekiyor. Aksi takdirde her şey onun için olumsuz bir hale bürünecek gibi görünüyor.

Şampiyon Dizisi’nin 20. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Kafkas Elif’i kurtarabilmek için verdiği mücadele sırasında başına aldığı bir darbeyle bilincini kaybetmiştir. Kendine geldiğinde ise halüsinasyonlar görmeye başlayan Kafkas’ın bu hali geçici olarak değerlendirilse de ne yazık ki bu olmaz ve Kafkas halüsinasyonlar görmeye devam eder. Tüm bunlara rağmen Kafkas Steiger’in maç teklifini kabul eder. Ancak bu maç Tansel’in organizasyonudur ve Fırat ve Zafer masaya oturup bir anlaşmaya varırlar. Ancak Kafkas’ın başına aldığı darbeler onu hala etkilemekte ve halüsinasyonlar görmesine sebep olmaktadır. Kafkas bu halde maça çıkabilecek midir? Öbür taraftan Elif ise kendini kaçıranları bulabilmek için Tamsel’le işbirliğine gider. Elif kendisini kaçıranları bulabilecek midir? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Şampiyon Dizisi’nin 20 Bölümünde.  

Şampiyon Dizisi 20. Bölümü ve diziyle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

09-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar