Şampiyon Mücella (Bahar Süer) kimdir?

Şampiyon Mücella (Bahar Süer) kimdir?
Dizi sektörüne bir hayli iddialı hazırlanan Şampiyon dizisine Bahar Süer de eklendi. Mücella karakteriyle TRT’nin ses getirecek dizisi Şampiyon’a eklenen Bahar Süer kimdir?

Yeni Gelin dizisinden Şampiyon Dizisine geçen oyuncu kim? Daha yayına girmeden her geçen popülaritesi artan ve özgün senaryosuyla dizi sektörüne bir hayli iddialı hazırlanan Şampiyon dizisine Bahar Süer de eklendi. Mücella karakteriyle TRT’nin ses getirecek dizisi Şampiyon’a eklenen Bahar Süer kimdir? Şimdi detaylar

Şampiyon Mücella (Bahar Süer) kimdir?

Özellikle iki sezondur Kalk Gidelim, Payitaht, Diriliş dizileriyle dizi sektöründe fırtına gibi esen TRT1 yine bomba bir diziyi ekrana getiriyor. Başrolleri Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un paylaştığı Şampiyon dizisi geniş bir kadro kurmak için kaliteli isimlerle anlaşmayı sürdürüyor. Son olarak Bahar Süer ile anlaşıldı. Avrupa Avrupa, Seksenler, Ben Onu Çok Sevdim ve Yeni Gelin dizisiyle yıldızı parlayan Bahar Süer artık Şampiyon dizisinin başarısı için ter dökecek.

Dizide bir boksörü canlandıran Tolgahan Sayışman’ın yanına ses getirecek bir isim arayan yapımcılar geçen hafta Erkan Avcı ilke anlaşmıştı. Şimdi dizide önemli bir rolde olan Mücella karakteri için Bahar Süer, teklifi kabul etti. Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı’nın yengesi olarak karşımıza çıkacak olan Mücella karakterini Bahar Süer canlandıracak. Hakan Kırvavaç’ın yönetmen olduğu Şampiyon dizisinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.

Bahar Süer’i tanıyalım

1985 Ankara doğumlu. Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitiren Bahar Süer, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'ne devam etti.  Oyunculuğa tiyatro ile başlayan güzel oyuncu ilk dizi deneyimini 2012 yılında yayınlana Avrupa Avrupa dizisindeki Nezahat karakteriyle yaşadı. 1999 yılından beri birçok farklı tiyatro oyununda rol alan Bahar Süer, “Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra” oyunuyla 2012 Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne hak kazandı. Yine bir TRT1 dizisi olan Seksenler dizisinde komiser Rıza’nın hanımı olarak görev yaptı. Seksenler dizinin finakl yapmasıyla Ben Onu Çok Sevdim dizisine geçen başarılı oyuncu 2017 senesinde Yaşamak Güzel Şey isimli sinema filminde şansını denedi. Son olarak Show TV’nin iddialı dizisi “Yeni Gelin” dizisinde Nazgül karakterini canlandıran Bahar Süer tekrar yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Şampiyon Dizisinin Konusu

Kafkas (Tolgahan Sayışman) ringlere erken veda etmiş şampiyon bir boksördür. Hayatındaki çıkmaz yollar nedeniyle ringlere erken veda etse de geleceği parlaktır. Şampiyonun ringlere dönmesi için çok güçlü bir neden gerekmektedir. Ve bu güçlü neden şampiyonun oğlu olarak karşımıza çıkar. Ancak şampiyonun oğlu için tekrar ringlere dönme kararı alması kolay olmayacaktır.

23-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar