Şampiyon neden yayınlanmadı? Final mi yapıyor?

Şampiyon neden yayınlanmadı? Final mi yapıyor?
TRT 1 ekranlarının severek izlenen dizisi Şampiyon neden yayınlanmadı? Yeni bölümü heyecanla beklenen dizi yayınlanmayınca akıllara final mi yapıyor sorusunu getirdi.

Her bölümü büyük bir heyecan ve merkala beklenen Şampiyon dizisinin yeni bölümü 31 Ekim Perşembe günü ekranlara gelmedi. Şampiyon dizisi hayranları yeni bölümü ekranlarda göremeyince büyük bir üzüntü yaşadı. Peki Şampiyon dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı? Sevilen dizi Şampiyon final mi yaptı? İşte Şampiyon dizisi ile ilgili tüm merak edilenler..

ŞAMPİYON DİZİSİ NEDEN YAYINLANMADI!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman'ın başrolünü canlandırdığı Şampiyon dizisi her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyordu. Fakat bu hafta yayınlanması beklenen dizi TRT 1 ekranlarındaki yerini almadı. Ekranları başında yeni bölümü bekleyen izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Hemen 'Şampiyon dizisi neden yayınlanmadı?, Şampiyon dizisi yoksa final mi yaptı?, Şampiyon dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?' diye araştırmaya başladı. Bizlerde sizler için TRT 1'in sevilen dizisi Şampiyon'un neden yayınlanmadığını araştırdık. Her hafta yeni aksiyonlarla ekranlara gelen Şampiyon dizisinin yayın günü değiştiği için 31 ekim 2019 Perşembe günü ekranlara gelmedi. Şampiyon dizisi artık yeni gününde izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki Perşembe günü ekranlara gelen Şampiyon dizisi artık hangi gün yayınlanacak? Şampiyon dizisinin yeni yayın günü belli oldu mu? 

ŞAMPİYON DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Şampiyon dizisi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile izleyicisini merakta bırakmıştı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü yayın günü değişikliği nedeni ile bu akşam ekranlara gelmedi. Şampiyon dizisi artık yeni gününde izleycisinin karşısına çıkacak. 2019 - 2020 yeni sezonunda yayınlanmaya başlayan Şampiyon dizisi ilk yayın gününden bu yana Perşembe günleri ekranlara geliyordu. Reytinglerde başarı göstermesi için yapım şirketi ve kanal tarafından yayın gününün değiştirilmesine karar verildi. Yeni bölüm fragmanında dizinin yeni yayın gününün Pazar olduğu açıklandı. Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrol de oynadığı dizi, 3 Kasımdan itibaren Pazar günleri seyredilecek. Bakalım reytinglerini yükseltmek için yapılan bu adım işe yarayacak mı? Şampiyon dizisinin yanı sıra TRT 1 ekranlarının sevilen bir diğer dizisi Elimi Bırakma'nın da yayın günü değişti. Alp Navruz ve Alina Boz’un başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma 2.sezonundaki yayın hayatına Salı günleri devam edecek. 

31-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler