Şampiyon’un Yayın Tarihi Belli Oldu!

Şampiyon’un Yayın Tarihi Belli Oldu!
TRT'nin yeni yayın döneminde iddialı yapımlarından olan ve uzun bir süredir hazırlıkları süren Şampiyon Dizisi'nin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Birçok yeni yapımın ekranlara geleceği ve seyirciyle buluşacağı, televizyon kanallarının ve yapım şirketlerinin üzerinde aylardır çalıştığı projelerin görücüye çıkacağı ve bütün bir televizyon ve dizi sektörünün heyecanla beklediği yeni yayın dönemine sayılı günler kaldı. Artık her şey hazır bölümler çekildi, montajlandı, dublajı yapıldı, müzikler, efektler hazırlandı ve bant yapım şirketleri tarafından yayıncı kuruluşlara teslim edildi. Herkes heyecanla yeni yapımların jeneriğinin dönmesini ve ekranların şenlenmesini bekliyor. Bu yayın döneminde seyircinin en çok takip edeceği kanallardan biri de hiç şüphesiz kamu kanalı olan TRT olacak. Geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla seyirciden tam not alan ve yayınladığı yapımlar seyirci tarafından beğeniyle seyredilen TRT 1 bu sezonda yeni yapımlarıyla merak konusu oldu. Bu yapımların başında da hiç şüphesiz Şampiyon dizisi geliyor. Ve sonunda Şampiyon’un yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Şampiyon Dizisi Son Sayıyor!

BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yönetmenliğini Ketche ve Devrim Yalçın’ın birlikte üstlendiği, senaristliğini Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, Şahin Kendirci, Emir Özyakışır, Berk Yaygın, Mehmet Bozdoğan, İlayda Alişan gibi oyuncuların yer aldığı Şampiyon Dizisi’nin yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir hazırlıkları süren ve heyecanla beklenen dizinin yeni yayın dönemiyle birlikte 12 Eylül Perşembe günü Saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geleceği açıklandı. Yayın tarihinin belli olmasıyla birlikte seyircide de artık heyecan son noktasına ulaştı.

Şampiyon Dizisi’nin Konusu Ne?

BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan Şampiyon dizisi Kafkas lakaplı Fırat’ın, gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan hayatını konu almaktadır. Fırat kariyerini bırakıp ringlere veda ederken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkıp son bir raund daha diyecektir. Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat oğlu Güneş’in tedavisi için İstanbul’a gelmek zorunda kalır.  

Oğlu Güneş için tüm imkanları kullanan Fırat, oğlunun tedavisi için yeterli parayı bulamaz ve bu sırada zaman oğlu Güneş’in aleyhine işlemektedir. Şampiyon boksör için artık tek bir yol kalmıştır. O da ringlere geri dönmek.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar