Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Hangi Ünlü Oyuncu Geri Dönüyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Hangi Ünlü Oyuncu Geri Dönüyor?
Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Ocakta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde seyirci büyük bir sürprizle karşılaşacak! İşte detaylar!

Atv ekranlarında 4 sezondur yayınlanan ve artık bir efsaneye bir fenomene dönüşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yılbaşı dolayısıyla verdiği arayı biraz uzattı. Ancak dizi 28 Ocak Salı akşamı bomba gibi bir bölümle geri dönmeye hazırlanıyor. Edho 28 Ocak akşamı aynı zamanda dizinin izleyicilerine de büyük bir sürpriz yapacak. Dizide iki sezon rol alan ve geçtiğimiz sezon diziden ayrılan başarılı oyuncu Sanem Çelik’in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a geri döneceği açıklandı. Dizide daha önce Ceylan karakterini canlandıran başarılı oyuncunun yine aynı karakterle diziye döneceği ifade edildi. Son olarak diziden ayrılan ve Sevda karakterine hayat veren naz elmas’ın diziden ayrılmasıyla onun boşluğunu kimin dolduracağı sıklıkla gündeme getirilmiş ve gelecek oyuncu merak edilmişti. İşte detaylar!

Ceylan Geri Dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da iki sezon boyunca Ceylan karakterine hayat veren ve dizide rol aldığı süre boyunca seyirci tarafından çok beğenilen ve sevilen başarılı oyuncu sanem çelik Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’a geri dönüyor. 28 Ocak Salı akşamı yayınlanacak bölümde rol alacak olan Sanem Çelik daha önce de canlandırdığı Ceylan karakterine hayat verecek. Seyircinin bu haberle birlikte dizinin yeni bölümünü heyecanla ve merakla beklemeye başladığı görüldü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan karakteriyle güçlü bir kişilik olan ve etrafındakileri etkileyen ve hikayeye yön veren Sanem Çelik böylece geçtiğimiz sezon ayrıldığı dizide yeniden rol almış olacak.

Sanem Çelik Kimdir?

18 Mayıs 1975 yılında dünyaya gelen Sanem çelik 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana sanat Dalı Tiyatro Bölümüne girdi ve 1999 yılında da bu okuldan mezun oldu. Başarılı oyuncu bundan sonra sinema ve dizilerde rol almaya başladı ve aranılan oyuncuların başında yer aldı. Oyuncu ilk kamera karşısına Yaban Filmi ile geçti. 1997 yılında rol aldığı Kara Melek Dizisi oyuncu için büyük bir çıkış oldu. Oyuncu Kara melek’ten sonra pek çok yapım ve sinema filminde rol aldı. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şöyle; Kara Melek, Yaban, Kör Talih, Canım Kocacığım, Günahım Neydi Allahım, Filler ve Çimen, Aliye, Ayın Karanlık Yüzü, Güldünya, Behsat Ç. Ankara Yanıyor.

22-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar