Savaşçı’nın Ünlüleri Konuştu

 Savaşçı’nın Ünlüleri Konuştu
Fox Tv ekranlarında yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan Savaşçı Dizisinin ünlü oyuncuları Ediz Hun ve Tamer Karadağlı dizi ve birbiri hakkında konuştu.

Fox Tv ekranlarında dört sezon yayınlanan ve Limon Film tarafından hazırlanan Savaşçı uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü. Sezon başında bir iki bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda eden ve oyuncu kadrosundan pek çok ismi de kaybetti. Hakkında artık yayınlanmayacağı söylentileri çıkan dizi en sonunda yeni bir adım atarak yeniden ekranlara dönmeye karar verdi ve peş peşe transferlerle oyuncu kadrosunu adeta baştan şekillendirdi. Kadrosuna Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Serenay Aktaş’ı katan Savaşçı yeniden setlere döndü. Ünlü isimlerle anlaşmasıyla bir anda yeniden gündeme gelen ve seyircisini de heyecanlandıran Savaşçı’nın yakında yeni bölümlerle ekranda olması bekleniyor. Dizinin yeni oyuncularından usta isim Ediz Hun dizide oğlu karakterini canlandıran Tamer Karadağlı hakkında konuştu.

Ediz Hun Karadağlı İçin Ne Dedi?

Savaşçı’nın kadrosuna yeni katılan ve dizide baba oğul rollerini oynayacak olan Ediz Hun ve Tamer Karadağlı sette oldukça güzel anlaşıyorlar. Usta oyuncu Ediz Hun Tamer Karadağlı hakkında birbirinden güzel sözler dile getirdi. Ediz Hun “çok önemli ve bilgili bir sanatçı. Tamer’den pozitif enerjiler aldım. O kadar kültürlü o kadar zarif bir insan ki çok hoşuma gitti” ifadelerini kullandı. Bu sözleri duyan usta oyuncu Tamer Karadağlı ise oldukça duygulandı.

Ediz Abi Bir Efsane

Savaşçı dizisine Albay Oktay Göktürk karakteri olarak giren Tamer Karadağlı canlandıracağı karakterin sık sık operasyonlara katılacağını belirtti. Karadağlı Albay Göktürk karakterinin fiziksel ve ruhsal görünümü için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Projeye önem verdiğini belirten usta oyuncu dizide babasını canlandıracak Yeşilçam’ın efsane ismi Ediz Hun hakkında da konuştu. Ediz Hun’un kendisi hakkında söylediklerini öğrenen usta oyuncu duygusal anlar yaşadı. Tamer Karadağlı “Ediz abi bir efsane. Hem oyunculuğu hem de beyefendiliği ile örnek alınması gereken bir insan. Ediz abinin bu projede yer alması bizim için büyük bir avantaj” ifadelerini kullandı. İkilinin sette oldukça iyi anlaştığı öğrenilirken seyirci de baba oğul olarak iki usta ismi heyecanla beklemeye devam ediyor. Savaşçı’nın yeni bölümleriyle yakında Fox Tv’de yeniden yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

17-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar