Şarkıcı Linet ile Bülent Serttaş arasındaki gerilim sürüyor

Şarkıcı Linet ile Bülent Serttaş arasındaki gerilim sürüyor
Şarkıcı Linet, gerek seslendirdiği şarkılar gerekse yaptığı açıklamalarla gündem oluyor. Davet edildiği programda Bülent Serttaş'ın yer aldığını gören Linet, programı terk etti

Geçtiğimiz günlerde asrın hastalığına yakalanan şarkıcı Linet ile Bülent Serttaş arasındaki gerilim devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 'Şarkılar Bizi Söyler' programına davet edilen Ünlü şarkıcı Linet, programa Bülent Serttaş'ın çıkacağını öğrenince programı terk etmişti. Hayranları, iki şarkıcı arasındaki gerilimi ve gelinen son noktayı merak ediyor.

Şarkıcı Linet ile Bülent Serttaş arasındaki gerilim sürüyor

Asrımızın hastalığı koronayı yenerek tekrar sahnelere dönen ünlü şarkıcı Linet, son dönemde gerek seslendirdiği şarkılar gerekse yaptığı açıklamalarla gündemi işgal ediyor. Her yaptığıyla adından söz ettiren sanatçı Linet, bundan iki hafta önce Kanal D'de Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından sunulan 'Şarkılar Bizi Söyler' programına davet edildi. Program için stüdyoya gelen ünlü şarkıcı, konuklar arasında Bülent Serttaş'ın da yer aldığını görünce tepki göstermiş ve "Programda yer almak istemiyorum" diyerek rest çekmişti. Bülent Sertaş'ın hiçbir şeyden habersiz olduğu programdan son anda çekilen şarkıcı Linet'in Bülent Serttaş'a neden kızgın olduğu belli oldu.

Arkadaşına tepki göstermesine bozulmuş

Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a katılan Bülent Serttaş, sahnede dans eden oryantal Didem'i görmezden gelmiş ve ona bakmamak için uzun süre uğraş vermişti. Programı izleyen şarkıcı Linet, arkadaşı Didem'e tepki gösteren Bülent Serttaş'a bozulmuş ve onun Didem'e karşı sergilediği davranışlardan çok rahatsız olmuş. Bu nedenle Bülent Serttaş ile aynı programda yer almak istemeyen Linet, stüdyoyu terk etmiş. Olayı sosyal medyadan öğrenen Bülent Serttaş ise "Tavşan dağa küsmüş,  dağın haberi olmamış" diyerek hayranlarını güldürdü. 

Linet Kimdir?

1975 yılında İsrail'de dünyaya gelen Linet'in gerçek adı, Linet Menaşi'dir. Annesi Türk sanat müziği şarkıcısı Leyla Özgecan'dır. Annesinin desteğiyle 10 yaşında ilk albümünü yaptı. Lise eğitimini İsrail'de tamamlayan Linet, kurallar gereği İsrail Ordusunda 3 ay askerlik yaptı. Askerlik yapmamak ve müzik hayatına devam etmek için Türkiye'ye yerleşti. Türkçe, İbranice, Arapça ve İngilizce şarkılar söyleyen Linet, 17 yaşında tanıştığı Orhan Gencebay ile onun şarkılarından oluşan bir albüm yayınladı. Bu albümle iki Altın Plak kazanan Linet, şekerci dükkânı açarak ticarete atıldı. Aşırı kilo alan şarkıcı, müziğe geri dönebilmek için 40 kilo verdi. ŞArkıcının en büyük özelliği konuk olduğu programlarda şarkılarını playback yerine canlı olarak seslendirmesidir. 

Albümleri:

Birlikte Söyleyelim
Para Para
Linet’in müzik kutusu
Ölümsüz Aşk
Paylaşmak İstiyorum
Bilir misin?

28-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar