Ünlü İsim Emre Altuğ Setlere Dönüyor

Ünlü İsim Emre Altuğ Setlere Dönüyor
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ yeniden setlere ve ekranlara dönüyor. Ünlü isim Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’nın kadrosuna dahil oldu.

Son olarak Güldür Güldür Show’da rol alan ve buradaki skeçlerde oynayan başarılı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ bir yıl aranın ardından yeniden setlere dönüyor. Güldü Güldür Show’un ardından internet yayın platformu Exxen’de yayınlanan Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonunda Açelya Topaloğlu ile birlikte rol alan ünlü isim yeniden ekranlarda seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak yeniden setlere döndüğünün haberini sevenleriyle paylaştı. Kırmızı Oda dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ayça Bingöl’ün canlandırdığı Derya karakterinin partneri olarak diziye dahil olan ünlü isim önümüzdeki bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak.

Emre Altuğ Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarının sevilen başarılı dizisi Kırmızı Oda dizisine yeni bir ünlü isim dahil oldu. Son olarak televizyon ekranlarında Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da rol alan ünlü isim Emre Altuğ yeniden seyirci karşısına çıkıyor. Kırmızı Oda’da rol alan Ayça Bingöl’ün partneri olarak diziye dahil olan ünlü isim setten paylaştığı fotoğrafa “yeni bir set, sürpriz” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin Kırmızı Oda’da kaç bölüm yer alacağı ise henüz belli değil. Ünlü isim oyunculuğun yanı sıra şarkıcılığa da devam ediyor.

Eme Altuğ Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’nın kadrosuna katılan ünlü isim Emre Altuğ şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta yapıyor. Ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda değişik rollerde yer aldı. 14 Nisan 1970 yılında dünyaya gelen Emre Altuğ ilk, orta ve lise eğitimlerinin adından İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Daha sonra 90’lı yıllarda ünlü şarkıcılara vokalistlik yapmaya başlayan Altuğ 1998 yılında ilk albümünü piyasaya sürdü. Daha sonra pek çok albüm çıkaran ünlü isim aynı zamanda pek çok yapımda da rol aldı. Bu yapımlar arasında;

·         Gülşen Abi

·         Tatlı Hayat

·         Lise defteri

·         Avrupa Yakası

·         Hasret

·         Mert ile Gert

·         Elde Var Hayat

·         Güldür Güldür

·         Tersine Dünya

·         Neredesin Firuze

·         Geniş Aile

·         Sevgili Komşum

Bulunmaktadır.

 

28-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar