Survivor 2022 All Star’a Katılan Yarışmacılar Ne kadar Ücret Alıyor?

Survivor 2022 All Star’a Katılan Yarışmacılar Ne kadar Ücret Alıyor?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Survivor’a bu sezon katılan yarışmacıların ne kadar haftalık aldıkları ortaya çıktı.

Her sezon gündeme gelen ve günlerce konuşulan konulardan biri hiç şüphesiz kanallarda yarışmalara ya da benzer formatlara sahip programlara katılan adayların ne kadar ücret aldıkları konusudur. Özelikle reytingi oldukça yüksek olan Survivor gibi yapımlarda bu merak üst seviyeye çıkar ve yarışmacıların ne kadar ücret aldıkları çoğunlukla iddia olarak günlerce magazin basının da ve sosyal medyada yazılır çizilir. Ancak yapımcı ya da kanal yönetimi bu iddialara hiçbir zaman cevap vermez. Bu sezon da yine aldığı reytinglerle ekranların en çok izlenen yapımlarından olan Survivor All Star 2022’ye katılan yarışmacılarla ilgili bu yönde haberler yapılıyor. Son olarak yapılan bir haberde yarışmaya katılan birbirinden ünlü isimlerin aldığı ücretler belli oldu. Haftalık olarak ücret aldığı belirtilen adayların aldıkları haftalıklar ise dizi oyuncularını aratmadı.

Ne Kadar Ücret Alıyorlar?

Bu sezon yine Tv 8 ekranlarında adeta fırtınalar koparan ve her akşam seyirciyi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor All Star 2022 heyecanla seyrediliyor. Psikolojik ve fiziksel şartların fazlasıyla zorlandığı ve yarışmacıların her fırsatta tartıştığı ve hatta kavga ettiği yarışma programında adada bulunan yarışmacıların aldıkları ücret belli oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların yapımcıdan aldıkları ücret sivil hayatta aldıkları ücret gözetilerek veriliyor. Buna göre yarışmada yer alan ünlüler takımından; Batuhan, Aycan, Atakan, Barış, Nagihan, Adem 25 Bin TL alırken, Sema, Furkan, Sercan, Mert, Merve ise 20 – 22 Bin TL, Elif ve Birsen’in ise 15 Bin TL aldığı iddia edildi. Geçen sezonlara göre bu sezon yarışmacının aldıkları ücretlerde ciddi artışlar olduğu görüldü.

Gönüllüler Takımında Kim Ne Alıyor?

Öbür taraftan yarışmanın bir diğer ayağı olan gönüllüler takımında yarışmacıların aldıkları ücretle ilgili iddialar ortaya atıldı. Buna göre gönüllüler takımından, Gökhan, Anıl, Hikmet, Ogeday’ın 20 Bin TL, Evrim, Nisa, Berkan, Ardahan, Berna’nın 18 Bin TL ve Seda, Sude ve Gizem’in ise 15 Bin TL aldıkları iddia edildi. Yarışmacıların her hafta ve hatta her gün adada kalmak için çok ciddi psikolojik ve fiziksel efor sarf etmelerinde mutlaka bu rakamların da etkisinin olduğu düşünülüyor. Adada ve dolayısıyla yarışmada en uzun süre kalan en çok haftalık ücreti alacaktır.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar