Savaşçı 107. Bölüm izle

Savaşçı 107. Bölüm izle
Yüzbaşı Haydar ve ekibi, Asteğmen Alper’i kurtarmak için gittikleri bölgede Şiyar ve adamlarının saldırısına uğrar. İlginç bir taktikle pusudan kurtulan Time Şiyar'ın hamlesi ne?

Bordo bereli askerlerimizin vatan uğruna yaptıkları kahramanlıkları konu edinen Savaşçı dizisi cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Fox Tv’nin antiterör dizisi Savaşçı 107. Yeni bölümünde Yüzbaşı Haydar ve beraberindeki grupi terörist saldırıdan kurtulabilecek mi? Görkem ve Savaş’ın Yüzbaşı Haydar’ları ateş çemberinden çıkarmak için ortaya attığı ilginç fikirle Şiyar ve adamları oyuna geliyor.  Şiyar’ın beklenmedik hamlesinin yer aldığı Savaşçı 107. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Savaşçı 107. Bölüm izle

Bir avuç vatan delisi Kılıç Timi’nin hikâyesini anlatan Fox Tv dizisi Savaşçı’da Berk Oktay, Tamer Karadağlı ve Sarp Levendoğlu başrolleri paylaşırken yönetmen koltuğunda Osman Taşçı – Şafak Bal ikilisi oturuyor. Limon Film’in yapımını üstlendiği Savaşçı, 5. Sezonunda da ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizide Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Kenan Mahmudov, Ersin Olgaç, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Bahadır Buyruk, Yiğit Anıl Dinkçi gibi birçok usta isim de rol alıyor.

Pusuya düşen birlik kurtuluyor

Yüzbaşı Haydar ve ekibi, Astsubay Bektaş’ın kardeşi Asteğmen Alper’i kurtarmak için gittikleri bölgede Şiyar ve adamlarının saldırısına uğrar. Durumu anlayan Teğmen Efe, Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş’la birlikte destek için pozisyon alır. Savaş’ın Yüzbaşı Haydar’ları ateş çemberinden çıkarmak için ortaya attığı ilginç fikir, pusudaki ekibi kurtarmaya yetecek mi?

Şiyar’dan beklenmedik hamle geliyor

Teğmen Efe kararsız kalır. Ancak denemekten başka çareleri de yoktur. Üçlünün yaptığı planla Şiyar ve adamları oyuna getirilir. Ekip kurtulur ancak Şiyar’ın hamlesi beklenmedik gelişmelere yol açar. Görkem ile Savaş Astsubayların silah arkadaşlarını kurtarmak için hiç düşünmeden kendi hayatlarını hiçe saydığı Savaşçı 107. Son bölüm 29 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Savaşçı son bölümde neler yaşandı?

Göktürk’e meydan okumak isteyen Mösyö, sürpriz hamlesiyle amacına ulaşmak iste de başarıya ulaşamaz. Bu sırada Astsubay Bektaş Subaşı’nın, vatani görevini yapan kardeşi Alper’den aldığı şüpheli bir haber, karargâhı harekete geçirir. Kopuz Albay derhal Kılıç Timi’ni bölgeye sevk eder ancak Asteğmen Alper’le irtibat kesilir ve Kılıç timi pusuya düşer.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar