Savaşçı 87. bölüm izle

Savaşçı 87. bölüm izle
Savaşçı 87. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Savaşçı dizisi 87. bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölümü internet üzerinden izleyebilirsiniz.

Savaşçı 87. bölüm izle; FOX TV'nin her bölümü geniş kitlelerce izlenen dizisi Savaşçı, 87. bölümüyle 22 Aralık Pazar yani bu akşam 20:00'da ekrana gelecek. Yeni bölümde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Reyting sıralamasında Pazar akşamının zirvedeki dizilerinden olan Savaşçı, milyonlarca kişiyi ekrana kilitliyor. Bunun yanı sıra bir o kadar kişi de bölümü internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Siz de Savaşçı dizisinin 87. bölümünü televizyonun yanı sıra internet üzerinden izleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak. İyi seyirler.

Savaşçı izle

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erçakan, Serkan Nalbantoğlu ve Selver Bozok gibi isimler bulunuyor. 9 Nisan 2017 tarihinde ilk bölümü izleyici karşısına çıkan Savaşçı dizisi o tarihten itibaren en çok sevilen dizilerden biri olmayı başardı. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" sloganıyla ekrana gelen Savaşçı dizisi kahraman Türk askerinin cesurca verdiği mücadeleleri ekrana taşıyor. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümleri her Pazar akşamı saat 20:00'da seyirci ile buluşuyor. Her bölümünde aksiyon dozu yükselen Savaşçı dizisi bu akşam 87. bölümüyle ekranlarda.

Savaşçı dizisi 87. bölüm konusu

Markus, Kılıç Timi'ni köşeye sıkıştırmıştır. Markus'un emrindeki teröristler nedeniyle oldukça zor anlar yaşamaktadır. Onlara yardım emrini veren kişi ise Kopuz Albay olur. Takviye kuvvetler Kılıç Timi'ne yardım etmek için yola çıkmıştır. Peki gelen takviye kuvvet Kılıç Timi'ni ateş hattından çıkarabilecek midir? Bunlar yaşanırken Üsteğmen Batur, delice bir hamle yapar. Onun bu hamlesi her şeyi daha da gerer. Bunun yanı sıra Kopuz Albay, hayatının en zor seçimlerinden birini yapmak zorunda kalır. Sara ise girdiği ameliyattan çıkmış ve çok önemli bir bilgiyi Kopuz Albay ile paylaşmıştır. Kopuz Albay, Markus'un herkesten sakladığı bir sırrı öğrenmiştir. Bu yeni gelişmenin hemen akabinde Kopuz Albay, vakit kaybetmeden planını harekete geçirir. Ancak Markus eli boş bir şekilde beklememektedir. Markus'un hayata geçireceği hamle ile herkes şok olacaktır. 

22-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler