Savaşçı 92. bölüm izle

Savaşçı 92. bölüm izle
Savaşçı 92. bölüm izle; Savaşçı son bölüm ile ekrana geldi. Sevilen diziyi tek parça olarak izlemek için yazıya göz atın.

Savaşçı 92. bölüm izle; Savaşçı dizisi adım adım 100 bölüme doğru ilerliyor. Son bölüm olma özelliği taşıyan 92. bölüm, 9 Şubat Pazar akşamı FOX TV ekranında izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm ile ekrana gelen Savaşçı dizisini tek parça olarak izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

General, hayat mücadelesi verirken Kılıç Timi her zaman olduğu gibi Markus ile mücadele edecektir. Kılıç Timi, düşmanının peşinden giderken büyük bir tehlike ile karşılaşır. Kopuz Albay ise büyük bir planı harekete geçirir. Savaşçı dizisi, yeni bölümüyle izleyicilere yine heyecan dolu anlar vaat ediyor. Bu bölümü internet üzerinden izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

SAVAŞÇI 92. BÖLÜM ÖZETİ

Her hafta bölümleri iple çekilen Savaşçı dizisinin 92. bölümü ekrana gelecek. Birbirinden önemli olayların meydana geleceği dizinin yeni bölümünde General, ameliyata alınmış ancak işler ters gidince kalbi durmuştur. Doktorlar generale hemen müdahalede bulunurlar. Öte yandan Yüzbaşı Kağan'ın liderlik ettiği Kılıç Timi yine büyük bir tehlikenin içine atılırlar. Hedefleri her zaman olduğu gibi büyük bir tehdit olan Markus'tur. Düşmanı yakalamak için peşine takılan ekip, beklemediği bir şekilde kendini tehlikeli bir tuzağın içinde bulur. Markus, Kılıç Timi'ne kötü bir sürpiz hazırlamıştır. Markus hazırladığı bomba düzeneğiyle ekibi öldürmeyi planlamıştır. Sonrasında ise başına gelebilecek tehlikelere karşı yine yasadışı bir şekilde ülkeyi terk etmenin yollarını arar. Karargah ise elde ettiği hayati öneme sahip istihbarat sayesinde Markus'un ne yapmaya çalıştığından haberdar olur. Hemen bilgilendirilen Yüzbaşı Kağan, hemen bir planı harekete geçirir. Yüzbaşı Kağan ve bölgedeki tüm askeri güçler Markus'a karşı teyakkuza geçer. Bu kez Yüzbaşı Kağan, Markus'u tuzağa çekmenin yolunu arar. Yüzbaşı Kağan'ın dahiyane planı sayesinde her şey sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlemeye başlar. Her şeyden paçasını son anda kurtarmayı başaran Markus, bu kez Kılıç Timi'ne yakalanacak mıdır? General ise verdiği hayat mücadelesini kazanabilecek midir? Her Pazar akşamı ekrana gelen Savaşçı dizisinin bu akşam 20:00'da başlayacak 92. bölümünde bu iki soru cevabını bulacaktır.

 

09-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar