Savaşçı 93. bölüm izle

Savaşçı 93. bölüm izle
Savaşçı 93. bölüm izle; FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın 16 Şubat Pazar akşamı yayınlanan 93. bölümünü izleyin.

Savaşçı 93. bölüm izle; Savaşçı dizisi Pazar günü yayınlanan bölümleriyle en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. 4 sezondur varlığını sürdüren Savaşçı dizisinin 16 Şubat Pazar günü ekrana gelen bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

SAVAŞÇI 93. BÖLÜM ÖZETİ

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden Savaşçı, 16 Şubat Pazar akşamı 93. bölümü ile ekrana geliyor. Büyük ilgiyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Hatırlayacaksınız geçmiş bölümde Markus, Kılıç Timi tarafından dize getirilmişti. Tabii ki Markus'un oyun dışı kalması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, Markus ile hesaplaştıktan sonra büyük bir tehlikenin içinde olduğunu anlar. Savaşçı dizisinin yeni bölümünde kahramanlarımızın başına ne gibi şeyler gelecek? İşte Savaşçı dizisinin 93. bölüm özeti;

Markus, uzun zamandır Kılıç Timi'ne büyük zorluklar çıkarmıştır ancak en sonunda hak ettiğini bulmuş ve Kılıç Timi tarafından cezasını çekmiştir. Kılıç Timi ise bu yaşananların ardından büyük bir tehlike içerisinde olduğunu fark eder. Pek çok keskin nişancının dört bir yana konumlandığı ortaya çıkar. Keskin nişancıların hedefinde ise Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi vardır. Bunun ardından askerler hemen teyakkuza geçer. Yüzbaşı Haydar dikkati sayesinde gizli bir ayrıntıyı fark eder. Böylece olaylar bambaşka bir hal alır.

Kılıç Timi bu sorunlarla yüzyüze kalırken Velid’in derdi ise Kılıç Timi tarafından el konan kirli parasındadır. Velid, hiç beklenmedik bir kişiyi karşısında bulur. Bu beklenmedik kişi Velid'e bazı şeyler vaat ederek aklını çelmeye çalışır. Kopuz Albay'ın eline bir takım istihbaratlar ulaşır. İstihbarat eline geçer geçmez Ali Astsubay ve Selçuk Astsubay'ı gizli bir göreve çıkartır. Sıradan bir göreve çıkacaklarını sanan 2 Astsubay çok zor anlar yaşayacak ve hayatları için mücadele etmek zorunda kalacaktır.

FOX TV ekranlarının heyecan dolu dizisi Savaşçı'nın yeni bölümleri Pazar günü izleyici karşısına çıkıyor. Savaşçı dizisinin bölümleri televizyonda yayınlanmaya başlar başlamaz, canlitv.com adresi üzerinden ilgili bölüme ulaşmak mümkün. Savaşçı dizisinin yanı sıra pek çok diziye de bu adres üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım.


 

16-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler