Savaşçı 96. bölüm izle

Savaşçı 96. bölüm izle
Savaşçı 96. bölüm izle! Savaşçı dizisinin 96. bölümü yayında. Aksiyon dolu Savaşçı dizisinin yeni bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Savaşçı 13. bölüm izle! FOX TV ekranlarının aksiyonu bol dizisi Savaşçı, 15 Mart Pazar akşamı 96. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta ekrana gelen bölümleriyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına getiren Savaşçı dizisinin yeni bölümü nereden izlenir. Limon Film imzalı Savaşçı dizisinin 96. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arasındaysanız yapmanız gereken tek şey aşağıdağı bağlantıya tıklamak.

Savaşçı 13. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Alın Altınöz, Serkan Kuru, Bahadır Buyruk, Akkız Bozkurt ve Mehmet Arif Kırlangıç'ı gördüğümüz Savaşçı dizisinin 96. bölümü 15 Mart Pazar akşamı FOX TV'den ekrana geldi. Dizinin hayranlarının aklındaki tek soru ise yeni bölümü nereden izleyebilecekleri oldu. Savaşçı dizisinin yeni bölümü FOX TV resmi internet sitesinde HD olarak yayınlandı. İlgili bölüme ulaşmak için aşağıda sizinle paylaştığımız linke tıklayabilirsiniz.

Savaşçı son bölüm izle

Savaşçı dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Yüzbaşı Haydar, Türk Üssü'ne gizlice sokulan bomba yüklü aracı, üsten uzağa sürerek uzaklaştırır ve araç infilak eder. Herkes Yüzbaşı Haydar'ın sağ kurtulup kurtulmadığını merak eder. Gizli biri tarafından gelen bilgi karargahı şok eder. Bilgiyi alan Kılıç Timi, hemen Kopuz Albay'ın planı doğrultusunda harekete geçer. Tim, ikiye ayrılarak planı işleme sokar. Herkesin kafasında büyük soru işaretleri vardır. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa'nın karargahta güzel haber beklemekten başka yapabileceği bir şey yoktur. Kılıç Timi, planı uygularken kendileri için hazırlanan tuzaktan habersizdir.

Savaşçı dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Üsse sızarak gönderdeki Türk bayrağını indirmeye teşebbüs eden bir adam Haydar Yüzbaşı'nın tabancasından çıkan kurşunla etkisiz hale getirilir. Bölge halkı üssün çevresinde toplanır. Onlarla Türk askeri arasında bir gerilim yaşnmaktadır. Merlin tarafından yapılan hamle her şeyi karmakarışık bir hale sokar. Bölge halkını sakinleştiren isim Kağan Yüzbaşı olur. Eline gelen bilgiyi onlarla paylaşır ve yatışırlar. Üs çevresine bir sakinlik havası gelir. Ancak Merlin asla pes etmez. Yeni bir hamleyle gerilimi yine arttırır.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler