Savaşçı 99. Bölüm İzle!

Savaşçı 99. Bölüm İzle!
Savaşçı 99. Bölüm İzle; 27 Eylül Pazar akşamı 99. Yeni bölümüyle ekrana gelen Savaşçı Dizisinin 99. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 99. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Serezli, Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in yer aldığı Savaşçı dizisi 99. Yeni bölümüyle 27 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan ve bu sezon 4. Sezonuna giren Savaşçı Dizisi özellikle bu sezon yeni rakipleri karşısında zorlanacak gibi görünüyor. Uzun süredir ekranda olan ve artık aynı hikayelerin ele alındığı terle mücadelede bir tim olan Kılıç Timinin hikayesini anlatan dizi her şeye rağmen seyirci tarafından yüksek oranda seyredilirken gelecek günler için tedbir alması gerekti de net bir şekilde görülüyor. Bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek dizi seyirciyi yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin 4. Sezonunda olan ve Limon Film tarafından hazırlanan başarılı dizisi Savaşçı bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Son olarak Albay Kopuz’un uzun yıllardır aradığı bir teröristi bulması ve tek başına onun peşine düşmesiyle başlayan hikaye bu bölüme de sarkmış durumda. Kılıç Timi komutanlarının peşinden gitmek isterken Albay Kopuz da uzun yıllardır aradığı teröristi yakalamak için elinden geleni yapmaktadır.

Savaşçı 99. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Albay Kopuz uzun zamandır aradığı teröristin peşinden gitmiştir. Bu sırada bir çatışmanın içinde kalan Kopuz Albay’ı korumak isteyen Kılıç Timinin komutanı Yüzbaşı Bozok mermilerin önüne atlar. Bu sırada Yüzbaşı Bozok Merlin’in adamları tarafından vurulur. Albay Kopuz kendisini korumak isterken vurulan ve ağır yaralanan Bozok Yüzbaşı’yı ateş bölgesinden çıkarmak için çalışırken kendisi de oldukça zor durumdadır. Ancak terörist Merlin buna fırsat vermemek için ikinci planını devreye sokar. Öbür taraftan Kılıç timi ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt Yüzbaşı Bozok’u ve Albay Kopuz’u kurtarmak için hemen harekete geçmek isterler. Ancak özel kuvvetler komutanı Kutalmış paşa timin bu planının karşısına geçer. Ancak Kutalmış Paşa’nın planı bambaşkadır ve herkesi şaşırtacaktır. Ancak bu sırada Kopuz Albay ve Yüzbaşı Bozok’un zamanları tükenmek üzeredir.

Savaşçı Dizisi gerilimli bir bölümle bu akşam yine seyirci karşısına çıkıyor. Diziyi tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için bizden ayrılmayın.

27-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar