Savaşçı 98. Bölüm İzle!

Savaşçı 98. Bölüm İzle!
Savaşçı 98. Bölüm İzle; 20 Eylül Pazar akşamı 98. Bölümüyle ekrana gelen Savaşçı Dizisinin yayınlanacak 98. Bölümünü tek parça ful ve canlı izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 98. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in rol aldığı Savaşçı Dizisi 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 4. Sezonuna giren ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını uzun zamandır elinde bulunduran dizi bu sezon ikinci yeni bölümüyle ekranlarda yer alacak. Terör örgütüyle mücadele eden Kılıç Timi’nin mücadelesini ekranlara taşıyan Savaşçı aldığı yüksek reyting oranlarıyla ada Fox Tv’nin en gözde yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Bu akşam 98. Yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi yine heyecanlı bir bölümle seyirciyi nefessiz kesmeye aday.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Sezonun ilk bölümünde yine teröristlerle ölümüne bir mücadeleye giren ve teröristlerin elinde tutulan arkadaşlarını kurtarmak için mücadeleye giren Kılıç Timi hem arkadaşları Gökhan üsteğmeni kurtarmışlar hem de komutanları Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşıyı teröristlere teslim etmemiş ve başarılarını sürdürerek efsane tim olmaya devam etmişlerdi. Ancak teröristlerde Kılıç Timi karşısında yeni ve ölümcül planlarını hazırlamışlardır.

Savaşçı Dizisinin 98. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında 4. Sezonu ve 98. Yeni bölümüyle ekrana gelen Savaşçı Dizisinin bu bölümüne Kopuz Albay damga vuruyor. Kopuz Albay geçmişte kendisine büyük zararlar vermiş olan ve ancak kaybettiği teröristin izini bulmayı başarmıştır. Albay sonuçları ne olursa olsun bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmek için kendi planını yapar ve bu planı uygulamaya başlar. Ancak karargahta Kopuz Albay’ın yokluğu anlaşılınca bir anda teyakkuz durumuna geçilir ve Kılıç Timi Albay’ı bulmak için harekete geçer. Kılıç Timinin komutanı Bozok Yüzbaşı’nın beklenmedik hamlesi ise her şeyi daha da karıştırır. Kopuz Albay uzun zamandır aradığı teröristi bu sefer kaçırmak niyetinde değildir ve her şeye rağmen hedefinden vazgeçmez. Peki Kopuz Albay’ın peşine düştüğü bu terörist kimdir? Kopuz Albay’la nasıl bir bağlantısı vardır? Kopuz Albay bu teröristi bulabilecek midir? Kılıç Timi komutanlarının yardımına yetişebilecek midir? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam Savaşçı’nın 98. Bölümünde yanıt buluyor.

Savaşçı Dizisi 98. Bölümünü tek parça ve ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresini takip edin.

20-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar