Savaşçı 100. Bölüm İzle

Savaşçı 100. Bölüm İzle
Savaşçı 100. Bölüm İzle; 10 Nisan Cumartesi akşamı 100. Bölümüyle ekrana gelen Savaşçı Dizisinin yayınlanan 100. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 100. Bölüm İzle; Başrollerinde Sarp Levedoğlu, Murat serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Ersin Olgaç, Ediz Hun ve Zerrin Sümer’in yer aldığı Savaşçı bu akşam saat 20.00’da 100. Yeni bölümüyle Fox Tv’de izleyici ile buluşuyor. Dört sezon boyunca Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde her daim başa oynayan Savaşçı Dizisi verdiği uzun bir aranın ardından yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Birçok oyuncusuyla yollarını ayıran buna karşın yine birçok usta oyuncuyu kadrosuna katan savaşçı yeni bir ekip ve yeni hikayelerle yeniden Fox Tv’de ekranlara geliyor. Tamer Karadağlı’nın da katılımıyla iyice güçlenen dizi uzun süredir yayın günü verilmesini bekliyordu. Savaşçı Dizisi bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Fox Tv’de.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında dört sezon boyunca ekrana gelen ve Limon Film tarafından hazırlanan Savaşçı bu sezonun başında bir bölüm olarak ekrana gelmiş ve ardından uzun bir ara vermişti. Son bölümde birçok oyuncusunun teröristler tarafından pusuya düşürülmesiyle şehit olduğu dizi bu akşamdan itibaren yeni bölümüyle ekrana gelecek. Savaşçı bu akşam hem dalya diyecek hem de yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşacak.

Savaşçı 100. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı Dizisi bu akşam yeni bölümüyle ve yeni hikayelerle seyirciyle buluşuyor. Son bölümde birçok arkadaşını şehit veren Kılıç Timi yeniden ve bir kez daha Yüzbaşı haydar Yörük komutasında toplanır ve arkadaşlarının intikamı için sahaya çıkar. Kılıç Timinin başlattığı operasyon aynı zamanda pek çok yeni olayında fitilini ateşler. Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en gözde subaylarından biri olan Albay Oktay Göktürk ile ilgili bir haber karargaha bomba gibi düşer. Herkes bu gelen haberle şok olurken karargaha gelen bir istihbarat her şeyi karıştırır. Kılıç Timi bir kez daha vatan ve millet için ölümün üzerine yürüyecek ve terör odaklarının hain tuzaklarını ve planlarını bir kez daha bertaraf edecektir. Ancak bu uğurda nice canlar gidecek nice kahramanlar toprağa düşecektir. Savaşçı bu akşam 100. Yeni bölümüyle bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor. Savaşçı bu akşam saat 20.00’da 100. Yeni bölümüyle Fox Tv’de.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar