Savaşçı 105. Bölüm İzle

Savaşçı 105. Bölüm İzle
Savaşçı 105. Bölüm İzle; 15 Mayıs Cumartesi akşamı 105. Yeni bölümüyle ekrana gelen Savaşçı dizisinin yayınlanan 105. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 105. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Ediz Hun’un rol aldığı Savaşçı bu akşam saat 20.00’da 105. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren seyircinin büyük beğenisini kazanan ve bu sezon hariç her sezon Pazar akşamları ekrana gelen savaşçı bu sezona henüz yeni başladı ve yayın gününü değiştirdi. Bütün bu sebeplerle reytinginde hayal kırıklığı yaşatan dizi her bölüm yeni bir umutla seyirci karşına çıkıyor. Bu sezon kadrosunu güçlendiren dizide Kılıç Timi yine her zaman olduğu gibi teröristlere ve vatan hainlerine göz açtırmıyor. Son bölümlerde usta oyuncu Tamer Karadağlı gösterdiği üstün performansla seyirciyi ekrana kilitlerken dizi de gelecek bölümlere umutla bakmaya başladı. Savaşçı bu akşam ekrana gelecek 105. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

Savaşçı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen ve bir zamanlar reyting rekorları kıran dizisi Savaşçı her cumartesi akşamı seyircisine yeni bir bölüm ve heyecan ve aksiyonu birlikte sunuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine nefesleri kesen bir bölüm seyirciyle buluştu. Albay Göktürk hain olmadığını ispatlamak için tek başına büyük bir onur mücadelesine girerken ne yazık ki planları onun istediği gibi gitmedi. Bu sırada Kılıç Timi de Göktürk Albay’a ulaşabilmek için operasyon üstüne operasyon yapmaya başladı.

Savaşçı 105. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının heyecan ve aksiyon dolu dizisi Savaşçı bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 105. Bölümü yine nefesleri kesecek. Albay Göktürk Uzi ile karşılaşmıştır ve her iki tarafta adeta şok içindedir. İkisi de karşısındakinin kim olduğunu sorgularken Yeva’nın ani bir baskınıyla Göktürk Albay ve Haydar Yüzbaşı büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Bu sırada Uzi çatışma alanından kaçarken Yüzbaşı Haydar ve Albay Göktürk Yeva’nın tuzağından çıkarlar. Albay Göktürk’ün temize çıkması Gündüz Bey’i mutlu ederken onun aklında Uzi’nin kim olduğu sorusu kalmıştır ve bu soru Gündüz Bey’i yıllar öncesine götürür ve gerçek bir anda Gündüz Bey’i şok eder. Albay Göktürk ise bu gerçekle ilgilenmez bile. Onun hedefinde Mösyö ve kaçan uzi vardır. Ancak Uzi’nin planı Kılıç Timini ve Göktürk Albay’ı büyük bir riske atarken zamana karşı bir yarış başlamıştır. Savaşı bu akşam 105. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

15-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar