Savaşçı 104. Bölüm İzle

Savaşçı 104. Bölüm İzle
Savaşçı 104. Bölüm İzle; 8Mayıs Cumartesi akşamı104. Bölümüyle ekrana gelen savaşçı Dizisinin yayınlanan 104. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 104. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Serezli, Sarp Levedoğlı, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun ve Anıl Tetik’in rol aldığı Savaşçı bu akşam saat 20.00’da 104.yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluyor. Dört sezondur ekrana gelen ve bu sezon henüz yeni yayınlanmaya başlayan dizi ilk zamanlar Pazar akşamlarına başarısı ve reytingiyle damga vurmuştu. Sezon başında pek çok oyuncusuyla yollarını ayıran ve yeni bir kadro kuran Savaşçı yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları ekrana gelmeye başladı ancak ne yazık ki dizi ilk başlardaki başarısından bir hayli uzak bir görünüm sergiledi. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine nefesleri kesen operasyon sahneleri yer alacak. Dizi 104. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranda olacak.

Savaşçı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı sezona geç başladı ve buna rağmen seyircisine yeni bölümler izlettirmeyi sürdürüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı anlar ekrana geldi. Son bölümde Albay Göktürk Yeva’nın adamlarından kurtulmayı başarır ve üsse döner ancak burada askerler tarafından yakalanır ve bir suçlu gibi muamele görmeye başlar. Albay Göktürk’e hiç kimse inanmamaktadır.

Savaşçı 104.Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının efsane yapımlarından biri olan Savaşçı bu akşam 104. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Albay Göktürk suçsuzluğunu ortaya koymak için çalışmaya başlar. Babasının karşısında da gerekli desteği göremeyen Göktürk Albay sonunda Mösyö’yü yakalamaya ve bu işi kökten çözmeye karar verir. Tek başına hareket eden Albay Göktürk yaptığı planı adım adım uygularken ne yazık ki planları onun istediği gibi gitmeyecek ve her şey karma karışık olacak ve Albay Göktürk büyük bir çıkmazın içine girecektir. Bu arada Albay Kopuz Albay Göktürk’ün doğru söylüyor olabileceğinden hareketle çalışmaya başlar ve bazı terslikler yakalar. Yüzbaşı Bozkurt’u devre sokan Kopuz Albay Albay Göktürk’ü bulmak için harekete geçer. Albay Göktürk’ü sağ salim kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi ise yine nefesleri kesen bir operasyonla hedefine adım adım ilerlemektedir. Savaşçı bu akşam 104. Yeni bölümüyle saat 20.00’da FoxTv ekranlarında izleyici ile buluyor.

08-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar