Savaşçı Akkız (Zerrin Sümer) kimdir?

Savaşçı Akkız (Zerrin Sümer) kimdir?
Savaşçı dizisine katılan Akkız karakterini kim canlandıracak? Savaşçı Akkız karakterine hayat verecek olan usta oyuncu Zerrin Sümer kimdir?

Savaşçı dizisine yepyeni bir karakter dahil oldu. Savaşçı dizisinde Akkız karakterini canlandıracak olan oyuncu kim? Savaşçı dizisinde Akkız karakterine Zerrin Sümer hayat verecek. Peki Akkız'ı canlandıracak olan Zerrin Sümer kimdir? Zerrin Sümer daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kaç yaşında ve nereli? İşte tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Fox Tv ekranlarında tam 3 sezondur yayınlanan Savaşçı dizisi gelecek hafta Pazar günü yayınlanacak olan bölümü ile yeniden ekranlara gelecek. Savaşçı dizisinin 4. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda yeni oyuncu ve aksiyonlara yer verecek olan dizinin yeni bölümü 13 Ekim 2019 Pazar günü izleyicisi ile buluşacak. Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Nazan Diper, Yeliz Akkaya, Zeynep Elçin, Onur Özaydın, Lesli Karavil, Doruk Şengezer ve Reyhan Nur Çalıkoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna yeni sezonda yeni bir isim daha eklendi. Haydar’ın neşe dolu annesi Akkız karakterine hayat verecek olan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Haydar'ın annesi rolünü kim canlandıracak? Savaşçı Akkız kimdir?

Savaşçı Akkız (Zerrin Sümer) kimdir?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Savaşçı’ya yeni oyuncular dahil oldu. Bunlardan biri de Akkız karakterine hayat verecek olan Zerrin Sümer oldu. Telviye Hanım adıyla da anılan Zerrin Sümer, 1945 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına atıldığından bu yana bir çok önemli ve başarılı projede yer almıştır. Telviye Hanım Zerrin Sümer’in “Bir Demet Tiyatro’da” canlandırdığı karakterdir. Buradaki oyunculuğu ile çok sayıda kişinin beğenisini kazanan Zerrin Sümer bu yüzden Telviye Hanım adı ile anılmaktadır. Bergama Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğu, Ankara Devlet Konservatuarı ve Ankara Meydan Sahnesi haricinde pek çok tiyatro topluluğunda adını görebilirsiniz. 

Zerrin Sümer’in Yer Aldığı Sinema Filmleri                                              

- Kapıcılar Kralı - Kardelen - Düğün Denek - Muhteşem Enayi - Vizontele - Saklı Hayatlar - Çakallarla Dans 3 - Meryem - Nergis Hanım - Hayat Öpücüğü

Zerrin Sümer’in Yer Aldığı Diziler

Muhteşem Zango - Üç İstanbul - İnsanlık Hali - Bir Demet Tiyatro - Bizim Çocuklar - Güneş Yanıkları - En Son Babalar Duyar - Kadın İsterse - Komedi Türk - Yalancı Romantik - Sakarya Fırat - Güzel Köylü - O Hayat Benim - Zeytin Tepesi - Aslan Ailem

07-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar