Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) kimdir?

Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) kimdir?
Savaşçı dizisine yeni katılan Ayça karakteri kimdir? Savaşçı Ayça'nın gerçek adı nedir? Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) hangi dizide rol aldı?

Fox Tv ekranlarının sen sevilen dizisi Savaşçı'nın yeni sezonunda birbirinden yeni isimler diziye dahil oldu. Bunlardan biriside dizide General Ahmet Kutalmış’ın kızı Ayça oldu. Savaşçı dizisinde Ayça rolü ile izleyeceğimiz Seçil Buket Akıncı kimdir? Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) diziye nasıl dahil oldu. Savaşçı dizisinin yeni karakteri Ayça yani Seçil Buket Akıncı'yı daha önce hangi dizilerden tanıyoruz? İşte Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) hakkında tüm merak edilenler...

Savaşçı Ayça (Seçil Buket Akıncı) kimdir?

2019 - 2020 yeni sezonu ile ekranlara geri dönüş yapan Savaşçı dizisi yeni sezonu ve kadrosuna kattığı yeni isimlerle oldukça iddialı görünüyor. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu’nun yer aldığı diziye Usta oyuncu Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Ogeday Girişken, Bahadır Buyruk ve Gökçen Gökçebağ gibi isimlerin yer aldığı kadroya yeni sezonda birden fazla yeni isim dahil oldu. Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Osman Taşçı ve Safak Bal’ın yaptığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği 'Savaşçı' dizisine katılan yeni isimlerden birisi de General Ahmet Kutalmış'ın kızı karakterine hayat verecek olan Ayça oldu. General Ahmet Kutalmış’ın kızı Ayça karakterine hayat verecek olan Seçil Buket Akıncı izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. General Ahmet Kutalmış’ın kızı Ayça yani Seçil Buket Akıncı kimdir? Seçil Buket Akıncı hangi dizilerde rol aldı? Kaç yaşında ve nereli?

Güzelliği ve naif zarafeti ile gözlerden kaçmayan yeni oyuncu Seçil Buket Akıncı, yeni sezonu ile ekranlara bomba gibi bir geri dönüş yapan Savaşçı dizisinde General Ahmet'in kızı Ayça rolünü canlandıracak. Seçil Buket Akıncı, 17 Ağustos 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. rakya Üniversitesi mezunu olan Seçil Buket Akıncı, Kardeş Payı dizisinde Feyza’nın arkadaşı Falcı Aysel karakteri ile ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır. 3 sezon Stv’nni Büyük Buluşma dizisinde rol alarak oyunculuk hayatında büyük bir önem kazanmıştır. Bunun yanı sıra Şefkat Tepe, Doktorlar, Bir Litre Gözyaşı, Rüzgarın Kalbi  ve Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde de rol almıştır. Son olarak da Savaşçı dizisinde Ayça karakterine hayat verecektir.

11-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar