Savaşçı dizisi 89. bölüm izle

Savaşçı dizisi 89. bölüm izle
FOX TV ekranlarında izleme fırsatı bulduğumuz dizilerden Savaşçı, 89. bölümüyle ekrana geliyor. Savaşçı dizisi 89. bölüm izle.

Savaşçı dizisi 89. bölüm izle; Savaşçı dizisinin 89. bölümü bugün görücüye çıkıyor. FOX TV ekranlarında izlediğimiz Savaşçı dizisi, yeni bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. 3. sezonu devam eden dizide Kutalmış Paşa komutasındaki kahraman Türk askerleri Simon'a karşı mücadele vermeye devam ediyor. Onlar düşmana aman vermezken teröristler gölgelerin arkasında sinsi hesaplar içindedir. Onların hesaplarını bozmak ise vatanın barışısını tesis eden askerlere kalıyor. 

Savaşçı dizisi 89. bölümüyle bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarında olacak. Yayınlanmaya başladığı ilk günlerden beridir aynı heyecanla takip edilen Savaşçı dizisi milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitliyor. Berk Oktay'ın başrolde yer aldığı Savaşçı dizisi Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alıyor. Savaşçı dizisinin 89. ve yeni bölümü internet üzerinden canlı olarak ya da yayınlandıktan hemen sonra izlemek için yazının devamında bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Savaşçı dizisi 89. bölüm özeti

Savaşçı dizisinin yeni bölümü izleyicileri yine hop oturtup hop kaldırtacak. Kahraman Türk askerlerinin hikayesinin işlendiği Savaşçı dizisinin bu bölümünde Yüzbaşı Haydar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Simon'un emrindeki adamlardan biri Yüzbaşı'nı öldürmek için harekete geçer. Yüzbaşı Haydar bu tehlikeyi sağ kalarak atlatabilecek midir?

Öte yandan Yüzbaşı Kağan da Yörük'ü bulunduğu tehlikeden kurtarabilmek için fırsat kollamaktadır. Bunun için elinde bir fırsat vardır ancak başarılı olmak için bir şansı vardır. Kağan tarafından açılan ateş terörist kampını karıştırmaya yeter, buna karşın Simon da boş durmamaktadır. Kimsenin düşünmediği bir planı devreye sokan Simon, herkesi afallatmayı başarır. Her şey arap saçında dönmüş vaziyettedir.

Bunlar yaşanırken Kutalmış Paşa'nın nasıl bir adım atacağı merak konusudur. Kutalmış Paşa, yaşananların ardından karargahta deyim yerindeyse olağanüstü hal ilan eder. Kahraman Türk askerlerini kurtarmak için aceleyle harekete geçerler. Onları bulundukları ateş çemberinden kurtarmaktan başka çareleri yoktur. 

Yüzbaşı Kağan'ın bir numaralı hedefi tabii ki Simon'dur. Onu kovalamayı asla ama asla bırakmayacaktır. Simon'u etkisiz hale getirmek için bir plan yapar. Ona bu planında yardım, Kılıç Timi'nden gelecektir. Askerler Simon'a karşı hayatları pahasına bir mücadele vereceklerdir.

19-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler