Savaşçı Dizisinde İzleyiciyi Üzecek Şok Değişiklik! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!

Savaşçı Dizisinde İzleyiciyi Üzecek Şok Değişiklik! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!
Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı'da şok eden değişiklik! Dizide Ayça karakterini canlandıran Seçil Buket Akıncı diziye veda etti. Oyuncunun yerine ise Feyza Sevil Güngör dahil oldu!

Fox Tv ekranlarında son dört sezondur Pazar günleri ekrana gelen ve Pazar günlerinin lideri olan Savaşçı Dizisi’nde şok bir değişiklik yaşandı. Limon Film tarafından hazırlanan Savaşçı Dizisi bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara geliyor. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut, Doğan Bayraktar ve Seçil Buket Akıncı’nın rol aldığı diziyi Osman Taşçı ve Şafak Bal yönetiyor. Senaryosu Murat Çobanoğlu tarafından kaleme alınan diziye bu sezon giren ve seyirci tarafından da çok sevilen Ayça karakterini canlandıran başarılı oyuncu Seçil Buket Akıncı diziden ayrıldı. Dizide Ayça karakteri devam ederken bu karakteri Seçil Buket Akıncı’nın yerine Feyza Sevil Güngör’ün canlandıracağı açıklandı. İşte detaylar!

Savaşçı Dizisi’nde Seyirciyi Şaşırtan Değişiklik!

Fox Tv’nin Pazar günleri ekrana gelen ve dört sezondur yayınlanan başarılı dizisi Şavaşçı’da şok eden bir değişiklik yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı özel Kuvvetler komutanlığına bağlı bir timin terörle mücadele hikayesinin anlatıldı dizi seyirci tarafından da heyecan ve tutkuyla takip ediliyor. Dizi son dört sezondur Pazar akşamları en çok seyredilen yapımlar arasında yer alırken yapım şirketi Limon Film’i oldukça mutlu etmiş görünüyor. Diziye bu sezon başında Ahmet Kutalmış Paşa’nın kızı Ayça karakteri olarak dahil olan ve Kılıç Timinin bir üyesi olmayı başaran ve seyirci tarafından da oldukça çok sevilen güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı ile yollar ayrıldı. Oyuncu ile yollar ayrılırken canlandırdığı karakter Ayça’nın diziye devam edeceği ve bundan böyle Ayça karakterini Feyza Sevil Güngör’ün canlandıracağı öğrenildi. Bu değişikliğe neden gerek duyulduğu konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Seçil Buket Akıncı Kimdir?

17 Ağustos 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı ilk orta ve lise eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro eğitimi alan ve oyunculuk mesleğine yönelen güzel oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Seçil Buket Akıncı’nın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır: Hür Köle, Savaşçı, Kardeş Payı, Büyük Buluşma, Şefkat tepe, Doktorlar, Bir Litre Gözyaşı, Rüzgarın kalbi, Kalbim Ege’de Kaldı.

10-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar