Savaşçı dizisinde şaşırtan değişiklik

Savaşçı dizisinde şaşırtan değişiklik
Fox Tv kanalında yayınlanan Savaşçı dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. İlk bölümünden itibaren sevilerek takip edilen Savaşçı dizisinde beklenmeyen bir değişiklik yaşandı. İşte Savaşçı dizisi ile ilgili değişiklik!

2017 yılının yeni dizileri arasında yer alan Savaşçı, yaz sezonunun girmesiyle kısada olsa seyircilerinden ayrılmak zorunda kaldı. Yeni sezona büyük bir değişiklikle girmesi beklenen Savaşçı dizisi heyecanla beklenmekte.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın hepimiz büyük bir merakla yeni bölümlerini bekliyoruz. Sizce Savaşçı'nın yeni bölümlerinde neler yaşanacak? Yeni sezonda Savaşçı dizisinde ne gibi bir değişiklik bekliyorsunuz? O zaman biraz bu değişiklikten bahsedelim.

Oyuncuları arasında Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar'ın bulunduğu dizide yönetmen değişikliği yapıldı.

Dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk'ün ayrılmasının ardından geçici olarak LimonFilm dizisiŞevket Yerimdar'ın yönetmeni Bülent İşbilen'in kontrolünde Murat Saraçoğlu yönetecek.

07-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler