Savaşçı dizisine yeni bir isim katılıyor.

Savaşçı dizisine yeni bir isim katılıyor.
Fox Tv'nin sevilen dizisi Savaşçı'ya yeni bir isim daha dahil oluyor. Daha önce canlandırdığı asker karakterleriyle tanıdığımız Sarp Levendoğlu yine bir asker rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fox Tv’nin sevilen dizisi Savaşçı’ya katılan ünlü isim Sarp Levendoğlu. Sanatçı daha önce de ‘O Şimdi Asker’ ve ‘Emret Komutanım’ adlı projelerde rol almıştı. Genç oyuncu bundan böyle de yeni bir asker rolüyle Savaşçı dizisinde olacak ve Haydar karakterini canlandıracak.

Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, dizinin yapımcılığını da Limon Yapım gerçekleştiriyor. Savaşçı dizisinin çekimleri halen Eskişehir’de gerçekleştiriliyor.

Savaşçı dizisini her pazar Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Sanatçı 25 Aralık 1981 doğumludur. Oyunculuğa henüz altı yaşındayken başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Geçen sezon Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’le ‘Ölene Kadar’ dizisinde rol alan Levendoğlu, son dönemde çektiği sinema filmleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yakışıklı oyuncu, iş dışında da fiziksel dayanıklık isteyen ekstrem sporlarla ilgileniyor.  

  

09-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar