Savaşçı dizisinin yeni sezonu öncesinde ayrılık üzerine ayrılık!

Savaşçı dizisinin yeni sezonu öncesinde ayrılık üzerine ayrılık!
Savaşçı dizisinde Berk Oktay'dan sonra yeni ayrılıklar yaşandı. Gaye Turgut Evin, Sertan Erkaçan, Bahadır Buyruk ve Ogeday Girişken diziye veda etti.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper'in yer aldığı Limon Film imzalı Savaşçı dizisinde ayrılıklar peşi sıra sürüyor. Yeni sezonuyla önümüzdeki haftalarda FOX TV ekranlarında olacak diziye Gaye Turgut Evin, Sertan Erkaçan, Bahadır Buyruk ve Ogeday Girişken veda etti. 

Savaşçı dizisinde ayrılıklar devam ediyor

Yönetmenliği Osman Taşçı ve Şafak Bal tarafından üstlenilen, Süleyman Çobanoğlu tarafından kaleme alınan Savaşçı dizisi yeni sezon öncesinde Berk Oktay'ın ayrılık haberiyle sarsılmıştı. Görünen o ki Savaşçı dizisinde yaprak dökümü hala devam ediyor. Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan Berk Oktay'dan sonra oyuncu kadrosundaki 4 ismin de diziye veda edeceği ortaya çıktı. Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin, Üsteğmen Fazlı Batur Gökbudak karakterini canlandıran Sertan Erkaçan, Astsubay Çavuş İlhan Yazır karakterini canlandıran Bahadır Buyruk ve Astsubay Çavuş Demir Döger karakterini canlandıran Ogeday Girişken diziye veda eden isimler oldular. Ayrılık haberini alan Savaşçı dizisi izleyicileri bu durumdan pek memnun kalmadı ve dizinin ayrılıklar nedeniyle fazlasıyla kan kaybettiği görüşünü savundu. Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin, TRT 1'den ekrana gelen Tövbeler Olsun dizisine dahil oldu. Diğer isimleri de önümüzdeki sezonda başka dizilerde izliyor olacağız.

Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

FOX TV ekranlarında bir hayli ilgi gören Savaşçı dizisi Eylül ayında ekrana gelen 99. bölümüyle birlikte sezon arasına gitmişti. 1 ayı aşan süredir sezon arasındaki Savaşçı dizisi Berk Oktay başta olmak üzere önemli isimlerin yapım şirketiyle anlaşamaması nedeniyle arka arkaya ayrılıklara rağmen hazırlıklara devam ediyor. Sevilen dizi yeni sezonun ilk bölümüyle birlikte dalya diyecek. Savaşçı dizisi izleyicileri büyük merak içerisinde yeni sezonun başlamasını bekliyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı da bir başka merak konusu. Henüz çekimlerine başlanmayan Savaşçı dizisi birkaç ay sonra yine FOX TV ekranlarında olacak. Diziden ayrılan oyuncular yerine hangi isimlerin katılacağı da izleyicilerin merak ettiği şeyler arasında bulunuyor.

Limon Film imzası taşıyan Savaşçı dizisi önümüzdeki aylarda FOX TV'de!

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler