Savaşçı’da Kim Şehit Oluyor?

Savaşçı’da Kim Şehit Oluyor?
Fox Tv'nin Pazar günlerine damga vuran fenomen dizisi Savaşçı'da şok gelişme! Dizinin yayınlanan 71. bölüm fragmanında görülen şehit kim? Detayı haberimizde!

Fox Tv’de Pazar akşamları yayınlanan ve Limon Film tarafından hazırlanan Savaşçı ikinci sezonunda ve seyirci tarafından beğenilerek seyredilmeye devam ediyor. Pazar günlerinin en çok seyredilen yapımlarından olan ve reyting sıralamasında her zaman ilk bire oynayan Savaşçı yayınlanan 70. Bölümle birlikte seyirciyi büyük bir merakta bırakmıştı. Dizinin iki kahraman yüzbaşısı Haydar Yüzbaşı ve Kaan Yüzbaşı teröristlerin elinde kalmış ve onları kurtarmak için Kılıç Timi görevlendirilmişti.

Savaşçı’nın 70. Bölümünde Neler Olmuştu?

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından Savaşçı seyirciyi meraklandıracak bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 70. Bölümde teröristler elinde kalan Haydar ve Kaan yüzbaşıları kurtarmak için yapılan operasyon sırasında Astsubay Bayram komutasındaki Kılıç Timi, Lazar ve adamları tarafından pusuya düşürülmüştür. Kılıç Timi’nden İlyas saldırı sırasında bombanın infilak etmesiyle yaralanmıştır. Kılıç Timi bunun üzerine ya saldırıyı püskürtecek komutanlarını ve yaralanan İlyas’ı kurtaracaklardır ya da onlarda şehit olacaktır. Kılıç Timi için artık ölüm ile aralarında hiçbir engel yoktur. Gözlerini karartmış düşmanla korkusuzca savaşırlar. İşte tam da bu anda etraflarında projektörler yanar ve silahlı bir dron havalanır. Melik memnun bir şekilde gülümsemektedir. Onları tuzağa düşürdüğünden çok emindir artık. Bu sırada İlyas için sayılı zamanlar kalmıştır. Emre ve Galip ne kadar seslense de onu uyandıramazlar. Bayram Kılıç Timi’ne kritik bir emir verir.

Bayram Astsubay’ın Vasiyeti!

Artık etraflarındaki teröristleri yarıp geçmekten başka bir çare kalmamıştır. Bayram, “Azdan az gidecek çoktan da çok gidecek. Kim sağ kalırsa iki deli yüzbaşıyı oradan çıkaracak. Ekin biçer gibi alayını biçeceğiz. Vasiyetimdir aslanlarım kim ki hayatta kalırsa gidip o iki koçları sırtlanların elinden alacak. Ağabeyiniz, komutanınız olarak söylüyorum. Anlaşıldı mı Kılıç” der.

Savaşçı’da Kim Şehit Oluyor?

Pazar gününün en çok izlenen dizisi Savaşçı'nın son bölümünde Kılıç Timi, ağır silahlarla birlikte çok sayıda terörist tarafından kuşatılmıştı. Albay Kopuz takviye güç olarak yola çıkmıştı. Savaşçı’nın yayınlanan 71. Bölüm fragmanında taşınan sedye içindeki Türk Bayrağı’na sarılı şehidin kim olduğu merak uyandırdı. Seyirci şehit olan askerin Yusuf mu yoksa İlyas mı, ya da Kaan ve Haydar Yüzbaşılardan biri mi olduğunu merak etmeye başladı. Savaşçı yeni bölümü 21 Nisan Pazar günü Fox Tv’de ekrana gelecek.

18-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar