Savaşçı'da Şok Ayrılık! Hangi Oyuncular Diziye Veda Ediyor?

Savaşçı'da Şok Ayrılık! Hangi Oyuncular Diziye Veda Ediyor?
Fox Tv'nin üç sezondur başarıdan başarıya koşan dizisi Savaşçı'da şok iki ayrılık birden... Diziden sezon finaline az bir zamana kala iki oyuncu ayrılıyor. Peki kim bu oyuncular?

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından olan ve üçüncü sezonu yayınlanan Savaşçı 26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 76. bölümü ile ekran macerasına kısa bir süre ara vermeye hazırlanıyor. Sezon finalinden sonra Fox Tv ekranlarına dördüncü sezonuyla geri dönecek olan Savaşçı dizisinden iki oyuncunun ayrılacağı haberi bir anda magazin ve dizi gündemine bomba gibi düştü. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Savaşçı dizisinde Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterine hayat veren Uğur Biçer ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat karakterini canlandıran Burç Kümbetlioğlu'nun projeden hikâyelerinin bittiğinden dolayı ayrılacakları açıklandı. Seyircide şok etkisi yaratan bu ayrılıkların diziye nasıl etki edeceği gelecek sezon ortaya çıkacak.

Savaşçı Yoluna Tam Gaz Devam Ediyor!

Üç sezon önce Fox Tv’de yayınlanmaya başlayan ve seyirci tarafından beğenilerek takip edilen, kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Fırat Albayram, Uğur Biçer ve Burç Kümbetlioğlu gibi isimleri bir araya getiren asker dizisi Savaşçı'nın kadrosundan, sezon finaline sayılı bölüm kala ayrılıklar yaşanıyor. 26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 76. bölümü ile ekran macerasına kısa bir ara vermeye hazırlanan Savaşçı dizisinden iki oyuncunun ayrıldığı haberi geldi. Dördüncü sezonda da yayınlanacak dizideki bu ayrılıklar seyircide üzüntüyle karşılandı.  

Savaşçı'dan Ayrılan Oyuncular!

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan dizide Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterine hayat veren Uğur Biçer ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat’ı canlandıran oyuncu Burç Kümbetlioğlu diziden ayrılıyor. Oyuncuların diziden ayrılık sebebinin dizideki hikayelerinin bitmesinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Burç Kümbetlioğlu Kimdir?

1980 yılında Sivas’ta doğmuştur. Eğitimini Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hanımın Çiftliği dizisi ile yaşayan Burç Kümbetlioğlu; Eve Dönüş, Milat, Çırağan Baskını, Aramızda Kalsın, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Veda, Sen de Gitme ve Anneler ve Kızları dizilerinde rol almıştır.

Uğur Biçer Kimdir?

1988 yılında İzmir’de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi alan Uğur Biçer Osmanlı Tokadı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Kiralık Aşk, Düşman Kardeşler, Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır.

17-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar