Saygı Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu!

Saygı Dizisine İki Yeni Oyuncu Dahil Oldu!
İnternet Yayın platformu Blu Tv’de yayınlanacak olan ve seyircinin heyecanla beklediği Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi kadrosuna iki yeni oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar!

Behsat Ç Bir Ankara polisiyesi dizisini bilenler ve seyredenler Ercüment Çözer karakterini çok iyi bilirler. Kendine özgü bir kişiliği olan Ercüment Çözer, kendi adaletini dağıtan biridir ve bu sırada komiser Behsat ile karşılaşır ve ikili amansız bir mücadeleye tutuşur. Tam bir psikopat olan Ercüment Çözer Bahsat Ç Bir Ankara Polisiyesinde seyircinin kalbine taht kuran karakterlerin en önemlilerinden biridir. Nejat İşler’in canlandırdığı karakter o kadar çok sevildi ki karaktere ait başlı başına bir dizi yapılmasına karar verildi. İnternet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanacak olan ve hazırlıklarında sona gelinen Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi’ne yeni oyuncular dahil oldu. Son olarak dün açıklanan Rojda Demirer’in ardından bugünde iki yeni oyuncunun diziye dahil olduğu açıklandı. İşte detaylar!

Saygı Kadrosunu Tamamlıyor!

İnterMedya tarafından Blu Tv için hazırlanan ve yakında ekrana gelecek olan Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin hazırlıklarında sona gelindi. Koronavirüs sebebiyle ara verilen çalışmalar yeniden başlarken dizinin castında eksik olan karakterler için yeni oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Son olarak Rojda Demirer’in dahil olduğu diziye bugün de iki yeni oyuncu dahil oldu. Yılların tecrübesi Itır Esen ve son olarak Muhteşem İkili’de rol alan Eren Demirbaş Saygı dizisiyle anlaştı. Aynı zamanda Itır Esen’in gençlik yıllarını da yeğeni Itır Esen canlandıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şimdilik şu oyuncular yer alıyor. Nejat İşler, Rojda Demirer, Boran Kuzum, Miray Daner, Itır Esen, Eren Demirbaş. Dizinin eksiklerinin tamamlanmasıyla birlikte sete inmesi bekleniyor. Seyirci tarafından da heyecanla beklenen saygı en az Behsat Ç. kadar fenomen olacak gibi görünüyor.

Itır Esen Kimdir?

Türk Sineması ve dizilerinin usta isimlerinden Itır Esen 30 Mart 1957 yılında İstanbul’da dünyayı gelmiştir. Birçok film ve dizide rol alan usta oyuncu son olarak Zümrüdü Anka dizisinde rol alan başarılı oyuncu Itır Esen’in Saygı Dizisinde gençlik yıllarını yine kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Itır Esen canlandıracak.

Eren Demirbaş Kimdir?

Saygı Dizisine katılan bir diğer oyuncu olan Eren Demirbaş 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Haliç Üniversitesi Sahne ve Dekor Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. Genç yeteneklerden Eren demirbaş son olarak Kanal d ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili adlı dizide rol almıştır. Oyuncu ayrıca Komedi Türkiye’de rol almıştır.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar