Pelin Karahan Şebeke Dizisinde

Pelin Karahan Şebeke Dizisinde
Son olarak Kıbrıs Zafere Doğru adlı yapımda yer alan güzel oyuncu Pelin Karahan TRT Dijital’de yayınlanacak Şebeke adlı diziyle el sıkıştı.

Yeni yayına başlayacak olan internet yayın platformu TRT Dijital için hazırlanan ve değişik yapım şirketleri tarafından hazırlanan pek çok orijinal içerik arasında yer alan Şebeke adlı dizi için hazırlıklar hızla devam ediyor. Medya Fikir Kulübü tarafından hazırlanan ve cast çalışmaları devam eden dizide ülkenin güvenliğine zarar eren bir yapılanmanın hikayesi ve bu yapılanmayla mücadele eden bir ekibin hikayesi konu alınıyor. Başrolünde ünlü ve genç oyuncu Furkan Palalı’nın yer aldığı Şebeke dizisinin yönetmen koltuğunda genç ve başarılı yönetmenlerden Ozan Uzunoğlu yer alırken dizinin hikayesini İbrahim Elma ve Kemal Çelik kaleme alıyor. Uzun süredir hazırlıkları süren dizinin bir süredir aranılan ve birbirinden ünlü isimlerden oluşan bir oyuncu listesiyle görüşmeler yapan yapım şirketi sonun da dizide rol alacak kadın başrol oyuncusunu buldu. Şebeke dizisinde Furkan Palalı’nın partneri olarak güzel oyuncu Pelin Karahan ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Furkan Palalı & Pelin Karahan

Medya Fikir Kulübü tarafından hazırlanan ve TRT Dijital için hazırlanan yeni dizilerden polisiye – macera türündeki dizi Şebeke’nin cast çalışmaları devam ediyor. Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan ile el sıkışıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre cast çalışmaları hızla devam eden dizinin en geç aralık ayında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Furkan Palalı’nın bir polisi canlandıracağı dizide son dönemde yaşanılan ve ülkeye zarar vermek isteyen bir yapılanmanın hikayesi ve bir grup vatansever polisin bu yapılanmayla mücadelesi ele alınıyor. Dizinin TRT Dijital’in iddialı yapımları arasında yer aldığı belirtiliyor.

Pelin Karahan Kimdir?

Son olarak iki sezon boyunca Bir Zamanlar Kıbrıs / Kıbrıs Zafere Doğru adlı yapımlarda yer alan ve oldukça iyi bir performans ortaya koyan güzel oyuncu Pelin Karahan, 6 Ekim 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Pelin Karahan daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Pelin Karahan televizyon sunuculuğunun yanında dizilerde ve filmlerde de roller almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler, Güldür Güldür Show, Yuvamdaki Düşman, Bir Zamanlar Kıbrıs, Kıbrıs Zafere Doğru, Dalgalar ve izler ve Güven Bana adlı yapımlar yer almaktadır.

22-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar