Ödüllü Oyuncu Yalancı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Ödüllü Oyuncu Yalancı Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Show Tv ekranlarında eylül ayında yayına girmek için hazırlıklarını yoğunlaştıran Yalancı Dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Yeni sezon dizileri tüm hızıyla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Eylül yayın dönemi daha şimdiden inanılmaz ve hırslı bir rekabetin içine girdiler. Televizyon kanalları ve yapım şirketleri yeni dönem için bir talihsizlik yaşamamak için ve erken final gibi bir kabusla karşılaşmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Her kanal en iyisini yapmak için ve en iyi reytinglere ulaşmak için cast, hikaye, senaryo ve diğer çalışmaları biran önce bitirerek sete inmek ve çekimlere başlamak istiyorlar. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan uyarlama bir dizi olan Yalancı’da bu yapımlardan biri olarak iddialı bir hazırlık sürecinde. Dizi şimdiden üst düzey kadrosuyla göz doldururken hikayesiyle de oldukça dikkat çekiyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken son olarak başarılı oyuncu Gizem Erman Soysaldı’da kadroya dahil oldu.

Gizem Erman Soysaldı Yalancı’da

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan yeni dizilerden Yalancı yapım şirketi Süreç Film tarafından dikkatli ve titiz bir hazırlık sürecinden geçiyor. Cast çalışmaları devam eden diziye son olarak Gizem Erman Soysaldı dahil oldu. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Murat Kılıç gibi isimlerle anlaşan yapım şirketi Gizem Erman Soysaldı ile bu kadroya yeni bir güç daha kattı. Dizide Tuba karakterine hayat vereceği öğrenilen Gizem Erman Soysaldı’nın katılmasıyla dizi rakiplerini biraz daha korkutmuş durumda. Ağustos ayında sete inmesi beklenen Yalancı Dizisi Eylül Yayın döneminde Show Tv’nin en iddialı ve en çok güvendiği yapımlardan olacak gibi görünüyor.

Gizem Erman Soysaldı Kimdir?

Show Tv ekranlarında Eylül ayında yayına girmesi beklenen uyarlama dizi Yalancı’da Tuba karakterine hayat vermesi beklenen başarılı oyuncu Gizem Erman Soysaldı 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Üç yaşından itibaren folklor, tiyatro, bale eğitimleri alan oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuş ve daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. Şahika Tekand Studion Oyuncularında görev alan oyuncu aynı zamanda bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Arka Sokaklar

-          Seksenler

-          Bizim Okul

-          F Tipi Film

-          Sürgün

-          İçerdekiler

-          İstanbul Ben Geliyorum

-          Sensiz Yaşayamam

16-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar