Çarpışma'dan yeni fragman! Kadir babasını öldürüyor mu?

Çarpışma'dan yeni fragman! Kadir babasını öldürüyor mu?
Ay Yapımın sevilen aksiyon dizisi Çarpışma tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadir ve Cansız arasında neler yaşanacak?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerin bulunduğu dizi Çarpışma Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Duygusal ve aksiyon dolu sahneleriyle Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğinde ekranlara gelen dizi tek sezonluk tasarlandığından dolayı önümüzdeki ay final yapacak olup sevenlerini üzdü. Öte yandan her geçen bölüm heyecanına heyecan katan dizide sonlara doğru kayıplar oluyor. Geçtiğimiz bölümlerde ölen karakterler olmuş Mustafa Uğurlu, Furkan Kalabalık ve Beran Kotan gibi isimler diziye veda etmişti. 

Şimdi ise Cansız karakterine hayat veren Ali Sürmeli'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Çarpışma dizisinin 2 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma dizisinin geçen hafta yayınlanan 19. bölümünde Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre Rus mafyası İvan'ın bomba saldırısından son anda Cansız sayesinde kurtulmuştu. Oğlu Kadir'in öldürülmesine izin vermeyen Cansız, İvan'ın saldırılarına karşı Kadir ve dostlarını korudu. Son sahnede ise İvan Sokurov Kadir, Zeynep ve Veli üçlüsünü köşeye sıkıştırmış öldürmek üzereydi. Kadir'i daha önce kurtaran'ın Cansız olduğunu söyledi. Cansızın adamları ise İvanı ve Kadire silah doğrultanları gizlendikleri yerden vurarak Kadir, Zeynep ve Veli'yi ölümden kurtardı. Bunun üzerine Cansız Kadir'in karşısına çıktı. 

20. BÖLÜM FRAGMANI

20. bölüm fragmanında Kadir’in silahını Cansız'a doğrultarak Veli’ye “Cansız bu adam mı?” diye sorduğu anlarda ise heyecan tavan yapıyor. Cansız'ın babası olduğunu bilmeyen Kadir karısı ve kızının katilinin karşısında olduğunu düşünüyor ve Cansız'ı emniyete götürmek üzere alıkoyuyor. Oğlunu ölümden kurtaran Cansız ve Kadir'in hesaplaşmasını izlediğimiz fragmanda Veli Kadir'in baba katili olmaması için uğraştığını söylüyor. Peki Kadir, ailesinin katili olan babasını öldürecek mi? İşte Çarpışma 20. bölüm fragmanı;

 

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesine bağlı bir başkomiserdir. Karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiş ve büyük acı çekmektedir. Direksiyon başındayken yaşamından vazgeçme noktasına gelen Kadir 4 insanın yaralanacağı bir araba kazasına sebep olur. Kazada 4 araba ve 4 hayat vardır; Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Pamuk), Kerem (Alperen Duymaz). 'Çarpışan aslında biz değildik kaderlerimizdi' diyen Adalı 4 kişinin hayatlarını istemeden de olsa birbirine bağlamıştır.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar