Çarpışma'dan yeni fragman! Zeynep ölüyor mu?

Çarpışma'dan yeni fragman! Zeynep ölüyor mu?
Ay Yapımın sevilen aksiyon dizisi Çarpışma tüm heyecanıyla finale gün sayıyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cansızın hedefindeki Zeynep ölecek mi?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerin bulunduğu dizi Çarpışma Show TV'de perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Duygusal ve aksiyon dolu sahneleriyle Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğinde ekranlara gelen dizi tek sezonluk tasarlandığından dolayı önümüzdeki hafta 24. bölümüyle final yapacak. Finale doğru yaklaşırken Asiye karakterine hayat veren Şebnem Sönmez'in ayrıldığı dizide yeni bir veda daha mı olacak? Çarpışma dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan 23.bölüm fragmanı yayınlandı!

FRAGMANDA NELER OLUYOR?

Yeni bölüm fragmanında Zeynep'in parmağındaki yüzüğü gören Cemre'nin ''O parmağındaki ne?'' demesi üzerine Zeynep, Cemre ve Kerem'e Kadir ile evleneceklerini müjdeliyor. Zeynep ve Kadir ikilisinde işler yolunda giderken Cansız, Veli'ye Zeynep'i öldüreceğinin sinyallerini veriyor. Bunun üzerine Veli, Kadir'i arayarak tehlike haberini vermek istiyor. Fakat Kadir, Zeynep ve dostlarıyla birlikte gürültülü bir mekanda olduğu için duruma uyanamıyor. Zeynep'i yalnız kaldığı bir zamanda köşeye sıkıştıracak olan Cansız ona zarar verebilecek mi? Yeni bölüm ile birlikte Zeynep'e ne olcağı merakla bekleniyor. 

İşte Çarpışma 23.bölüm fragmanı;

Her geçen bölüm heyecanına heyecan katan dizide Kadir ve babası Cansız arasındaki savaş kızışacak. Art arda verdiği kayıplardan sonra şimdi de Zeynep'i kaybetme tehlikesi yaşayan Kadir bu sefer sevdiklerini korumak için ne yapacak?

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesine bağlı bir başkomiserdir. Karısı ve kızını bir patlamada kaybetmiş ve büyük acı çekmektedir. Direksiyon başındayken yaşamından vazgeçme noktasına gelen Kadir 4 insanın yaralanacağı bir araba kazasına sebep olur. Kazada 4 araba ve 4 hayat vardır; Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Pamuk), Kerem (Alperen Duymaz). 'Çarpışan aslında biz değildik kaderlerimizdi' diyen Adalı 4 kişinin hayatlarını istemeden de olsa birbirine bağlamıştır.

Çarpışma perşembe akşamı 20:00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

22-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar