Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şok suçlama: Tecavüz ettin! Sessiz kaldım!

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şok suçlama: Tecavüz ettin! Sessiz kaldım!
Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil birbirine girdi. Erbil'in kendisi hakkındaki sözlerine sinirlenen Seda Sayan eski defterleri açtı. İşte dehşete düşüren o ifadeler

Ünlü iki isim Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil kılıçları çekti. Seda Sayan Mehmet Ali Erbil'in sözlerine sinirlenince eski defterleri açtı. Seda Sayan Mehmet Ali Erbil'e önce uyarıda bulundu ve sonrasında bomba gibi bir iddiayı ortaya attı. Ünlü sunucu Seda Sayan Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlarken kendisinin de olaya sessiz kaldığını söyledi. İkili arasında yaşanan tartışma magazin basını tarafından takip edilirken Seda Sayan'ın iddiası gündemi sarstı. Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşanan sözlü çekişme büyük bir olayın itirafına dönüştü. Sayan'ın iddiası üzerine Mehmet Ali Erbil de bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a vefasızlık suçlaması

Gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil'le ilgili iddia sosyal medyayı da salladı. Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar herkesi şoke etti. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Seda Sayan'ın kendisini 2 yıldır aramadığını söyledi ve vefasızlık suçlaması yaptı. Erbil, "Seda Sayan, iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımın ardından Erbil'in yakın arkadaşı Tolga Yüce'nin paylaşımın gelmesi bütün ipleri kopardı.

Seda Sayan'ı kızdıran paylaşım neydi?

Mehmet Ali Erbil yakın arkadaşı Tolga Yüce'nin Seda Sayan hakkında yaptığı paylaşımı kendi hikayesinde paylaşınca ortalık karıştı. Seda Sayan, Tolga Yüce'nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar" şeklindeki paylaşımıyla küplere bindi. Erbil'in paylaşımının ardından Seda Sayan, "Allah, ıslah etsin. Allah, müstahakkını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

Seda Sayan'dan Erbil'e tecavüz suçlaması

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşananlar itirafa dönüştü. Tartışmanın devam etmesi üzerine Seda Sayan'dan dehşete düşüren paylaşımlar geldi. Seda Sayan Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini söyledi. Seda Sayan'ın paylaşımlarında, "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin. Bence işine bak, ruhunu arındır. Dua et çocuklarının hatırına. Allah'tan af dile benden değil" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ali Erbil açıklama yayınladı: "İftira" dedi

Seda Sayan gündeme bomba gibi düşen sözlerinin ardından yaptığı paylaşımları sildi. Bu sözlerden sonra Mehmet Ali Erbil de bir açıklama yayınladı. Mehmet Ali Erbil açıklamasında "Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi. Hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanları olabileceğim konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendisine yakışanı yapsın" ifadelerini kullandı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddiların sonuçları merak ediliyor.

16-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar