Sefirin Kızı 19. Bölüm izle

Sefirin Kızı 19. Bölüm izle
Yeni sezona bomba gibi başlayan Sefirin Kızı yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Sefirin Kızı 19. Bölüm izle!

Yeni sezonun en sevilen dizilerinden biri olacağı geçen sezondan belli olan Sefirin Kızı yeni bölümleriyle zirveye oynamaya devam ediyor. Star Tv'de pazartesi akşamlarının lider dizisi olan Sefirin Kızı yeni sezonda da beklenen ilgiyi görüyor. 18. Bölümle yeni sezona başlayan Sefirin Kızı yayınlanan bölümle seyircinin özlemini giderdi ve dikkat çekmeyi başardı. Sefirin Kızı 19. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz…

Sefirin Kızı bomba gibi başladı

Sefirin Kızı'nın başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun performansı herkes tarafından takdir görüyor. Ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarını da takip eden Sefirin Kızı hayranları, setten gelen her görüntünün gündem olmasını sağlıyor. Bugün de Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in bir arada olduğu fotoğraf  Neslihan Atagül etiketiyle Twitter gündeminde zirveye yükseldi. Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncularının yanı sıra Erhan Alpay, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Beren Gençalp, Tülin Yazkan gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Nare ve Sancar'ın aşkı anlatılıyor

O3 Medya ve NGM tarafından projelendirilen Sefirin Kızı Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğinde çekiliyor. Sıradışı bir aşk hikayesini konu alan Sefirin Kızı'nın senaryosu ise Ayle Ferda Eryılmaz ve Sadef Nehir Erdem tarafından yazılıyor. Hırçın, asi, çekişmeli ve zolu bir aşk yaşayan Nare ile Sancar'ın hikayesi birbirinden özel sahnelerle ekrana geliyor. İlk sezonda başarıyı yakalayan ve yeni sezona da başarılı bir giriş yapan Sefirin Kızı 19. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Yeni sezonun ilk bölümünde yaşananlarla dizide heyecan doruğa çıkmıştı.

Sefirin Kızı 18. Bölüm'de neler oldu?

Star Tv'de bu akşam 19. Bölümü yayınlanacak Sefirin Kızı'nda Nare'nin gitme kararı yer alacak. Nare kızı Melek'in velayetini alıp uzaklaşmaya karar verir. Elvan'a da kendileriyle gelme teklifi sunan Nare, 'üçümüz yeni bir dünya kuralım' der. Gediz bu kararında Nare'nin karşısında yer alır ve bu kararı bir kaçış olarak değerlendirir. Sancar ise kararı duyunca deliye döner.

Sefirin Kızı 19. Bölümde neler olacak?

Nare'yi konağa kilitleyen Sancar, Gediz'in de konağa girmesini yasaklar. Bu durum Gediz'in çok ağırına gider. Konaktan kaçan Nare'ye Yahya'nın yardım ettiğini söyleyen Kahraman, Gediz'den sonra Sancar'ın arasını kardeşi ile de açar. Elvan ise Gediz'e yardım eder ve Nare'nin konaktan çıkması için planlar yapar. Hepsi ve daha fazlası bu akşam Star Tv'de. Sefirin Kızı 19. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

14-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar