Sefirin Kızı 21. Bölüm izle!

Sefirin Kızı 21. Bölüm izle!
Sancar aradıklarına kavuşabilecek mi? Melek’in velayet davasında yeni gelişmeler neler? 28 Eylül Pazartesi yayınlanacak Sefirin Kızı 21. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Hafta içinde katıldığı festivalden 5 ödülle dönen Sefirin Kızı 21. Bölümüyle bu akşam Star Tv’deki ekran yolculuğunu sürdürüyor. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Sefirin Kızı 21. Yeni bölümde Gediz'in Nare'yi konaktan alıp götürdüğünü öğrenen Sancar deliye dönüyor. Nare ve Gediz nereye kayboldu? Sancar aradıklarına kavuşabilecek mi? Melek’in velayet davasında yeni gelişmeler neler? Hepsi ve daha fazlası 28 Eylül Pazartesi yayınlanacak Sefirin Kızı 21. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Sefirin Kızı 21. Bölüm izle!

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezona merhaba diyen Sefirin Kızı 21. Bölümünde yine cevapsız sorulara cevap arayan Sancar’ın öfke nöbetleri izleyiciyi heyecanlandırıyor. Nare'yi konaktan götüren Gediz, geride hiçbir iz bırakmaz iken olayı öğrenen Sancar’ı kim sakinleştirecek? Sancar ve Nare arasındaki ip kopma noktasına gelmişken, Menekşe yine ortalığı karıştırıyor. Gediz'in evine giden Nare, Sancar'dan tepki görmesine aldırış etmeden velayet davası için uğraşıyor. Bu arada Menekşe'nin, Sancar'ın odasından çıkmasına Nare nasıl bir tepki gösterecek? Sefirin Kızı 21. Son bölümüyle 28 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de. Keyifli seyirler.

Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

Başrollerinde; Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Sefirin Kızı’nda Erhan Alpay, Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi usta isimler de rol alıyor. Gediz'in Nare'yi konaktan alıp götürmesine öfkelen Sancar, tüm aramalarına rağmen ikisini de bulamaz. Bu arada Nare'nin Gediz'in aşk itirafına verdiği cevap, herkesi şok ederken Menekşe-Akın ittifakı zalim bir planla başlamıştır. Plana göre Alacakuş yavrusunun ardından uçup gitsin diye Melek'i kullanacaklardır. Diğer tarafta Sancar ve Yahya Kahraman'ın oynadığı oyunu ortaya çıkarmak için planlarına devam etmektedirler. Kahraman'ın konakta olan biten her şeyden haberi olmasına anlam veremeyen Sancar, onun casus kullandığından şüphelenir ve Kahraman'ın konaktaki kulağını bulmak için harekete geçer.

5 ödül birden aldı

NGM ve Q3 Medya’nın ortak yapımı Sefirin Kızı geçen yıl olduğu bu yıl da yapımcısının yüzünü güldüren Sefirin Kızı yayınlandığı gün reytinglerde ilk üçe giren dizi bunun karşılığını İzmir Film Festivali’nde aldı ve tam 5 ödül birden kazandı. İşte o isimler ve ödülleri: 

Neslihan Atagül Doğulu : En İyi Kadın Oyuncu

Engin Akyürek : En İyi Erkek Oyuncu

Tülin Yazkan : En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Uraz Kaygılaroğlu : En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Beren Gençalp : En İyi Çocuk Oyuncu

28-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar