Sefirin Kızı dizisine 5 ödül birden!

Sefirin Kızı dizisine 5 ödül birden!
Yayınlandığı pazartesi günleri reytinglerde ilk üçe giren dizi bunun karşılığını İzmir Film Festivali’nde aldı ve tam 5 ödül birden kazandı.

Pazartesi akşamlarına damga vuran Sefirin Kızı dizisi tam bir ödül avcısı oldu. 5 ödül birden kazanan Star Tv dizisi Sefirin Kızı reytinglerdeki başarısını ödül törenlerinde de gösteriyor. Dizi severler başarılı dizinin hangi festivalde ve hangi alanlarda ödüle layık görüldüğünü merak ediyor. Hangi oyuncular ödül aldı, haberimizde. Şimdi detaylar

Sefirin Kızı dizisine 5 ödül birden!

NGM ve Q3 Medya’nın ortak yapımı Sefirin Kızı Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçen yıl olduğu bu yıl da yapımcısının yüzünü güldüren Sefirin Kızı yayınlandığı gün reytinglerde ilk üçe giren dizi bunun karşılığını İzmir Film Festivali’nde aldı ve tam 5 ödül birden kazandı. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştıkları Sefirin Kızı ikinci sezonunda da ilgi çekmeyi sürdürüyor. Özgün senaryosuyla 28 Eylül Pazartesi akşamı 21. bölümü yayınlanan Sefirin Kızı, 3. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde adeta ödüle boğuldu. 5 ayrı dalda ödüle layık gören dizi oyuncularını sevinçlerini kişisel sosyal medya hesaplarından canlı yayınlarla paylaşırken duygusal anlar yaşandı. Dünyayı kasıp kavuran corona virüs tedbirleri nedeniyle tören online düzenlendi. Sinema Televizyoncular Meslek Birliği (ASİTEM) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen 3. Uluslararası İzmir Film Festivalinde bir ilk yaşandı. Noter onaylı halk oylaması sonuçlarına göre "Televizyon Dizileri" kategorisinde ‘Sefirin Kızı” 5 ayrı dalda ödüle layık görüldü.

En İyiler Sefirin Kızı’nda…

Festival için halk oylaması bundan 45 gün önce başladı. Yoğun ilgi gören halk oylamasına 150’den fazla ülke katıldı. 5 milyon tekil oyun kullanıldığı oylamada, oyuncular en iyisine layık görüldü. Başta başrol oyuncuları olmak üzere tam beş oyuncu alanında en iyileri seçildi.

Neslihan Atagül Doğulu : En İyi Kadın Oyuncu

Engin Akyürek : En İyi Erkek Oyuncu

Tülin Yazkan : En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Uraz Kaygılaroğlu : En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Beren Gençalp : En İyi Çocuk Oyuncu

Canlitv platformu olarak bizler de ödül alan tüm oyuncuları kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz.

28-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar